Monday, September 8, 2014

Pencarian Sponsor Blogger Area Mega Give Away

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hye :)

Group Blogger Area

Baca tajuk entri ja dah tahu kan entri ni untuk apa? Pencarian sponsor untuk Blogger Area Mega Give Away yang akan dilancarkan pada bulan Oktober nanti, inysAllah. Penganjur utama GA ini adalah Tuan BloggerArea..kenal kan? Ehh? Kenal ka? Hehehe. Dan dibantu oleh admin-admin yang lain termasuklah aku sendiri.

Kelebihan jadi sponsor. Aku rasa semua dah tahu kut..kan? Salah satunya pageviews akan meningkat, follower blog pun makin bertambah dan banyak lagi kelebihan lain.

Syarat untuk jadi sponsor. Buat masa ini admin tak meletakkan apa-apa syarat tertentu untuk jadi sponsor cukuplah korang ikhlas dan jujur. Terbuka kepada semua blogger dan online shops ok :)

Barang yang nak di sponsor. Apa sahaja termasuk cash, top up, keychain, tudung dan sebagainya yang korang rasa korang nak sponsor.

Sesiapa yang berminat bolehlah PM admin-admin Blogger Area dekat Facebook. Ikut keselesaan korang nak PM dengan mana-mana Admin di bawah ;
  1. Tuan BloggerArea
  2. Azlan Hasan
  3. Mat Sein
  4. Nisa Ahmad
  5. Nadz Irah
  6. Hassan Mutalib
  7. E-Zati Sofea
  8. Cik Itah

Takda facebook? Boleh email aku [itahpkk@gmail.com] ok. Sebarang pembaharuan atau info terkini pasal pencarian sponsor ni akan diberitahu nanti. Sekian dan terima kasihh :))

Maklumat terkini klik Tarikh Tutup Pencarian Sponsor.


with love~rrp.cik itah

26 comments:

  1. Semoga semuanya berjalan lancar..:)

    ReplyDelete
  2. Ok itah nnt lya pm brg yg maw d sponser

    ReplyDelete
  3. Macam mana kalau jadi sponsor boleh banyak pageview?

    ReplyDelete
  4. laa cik itah nie admin rupenye..hihi.. baru tau bah.. ^__^

    ReplyDelete
  5. Saya berminat Itah... dah pm Tuan Blogger Area.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum tuan tanah..
    Kak Yatiadam nak jasi sponser

    ReplyDelete
  7. wah bestnya.. teringin nak jd sponsor.. xpe laa.. nt nadya pm akak ehh.. hehe

    ReplyDelete
  8. Itah. Nk sponsor cash boleh tak?. Pm licha kt fb ye :)

    ReplyDelete
  9. your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

    ReplyDelete
  10. akak pulak jadi sponsor utk GA blogger karya Mahirah..mmg best jadi sponsor ni kalau nk tahu perlu cuba :-)

    ReplyDelete
  11. mama udah masuk senarai calon kan? hihi

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum , awak kita nak jadi sponser boleh lagi tak ?

    ReplyDelete
  13. rasa mcm nk je jd sponser ni..kena contact itah ke?
    menabung promoted content lak...

    ReplyDelete
  14. try la click link ni http://jobandcash.com/?share=107428

    ReplyDelete
  15. try la click link ni http://jobandcash.com/?share=107428

    ReplyDelete