Wednesday, September 24, 2014

Pengumuman Penting Untuk Semua Sponsor Blogger Area Mega Give Away

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Copy paste dari Group Rakan Sponsor Blogger Area oleh Azlan Strider mamandangkan ada sponsor yang takda akaun Facebook so aku foward ke sini. Sila notakan ok :)


Pengumuman Penting Untuk Semua Sponsor Blogger Area Mega Give Away

Sebelum itu izinkan kami mengucapkan terima kasih untuk semua yang sudi menjadi sponsor untuk giveaway ini. Memandangkan jumlah sponsor yang ditrerima agak ramai jadi kami perlu berlaku adil semua peserta dan pihak penaja. Oleh yang demikian pihak kami telah mengambil keputusan untuk menghadkan link yang hendak dipromote kepada 2 link iaitu satu link wajib follow/like dan satu lagi link optional follow/like.

Langkah ini terpaksa kami ambil supaya ia memudahkan peserta untuk menyertai GA ini dan pihak sponsor boleh memilih untuk meletakkan link mana yang wajib dan link mana yang optional mengikut kesenangan tuan/puan.

Pihak kami juga tidak menghalang jika ada rakan sponsor yang berniat untuk menarik diri...Dengan rendah hati, kami ingin kami memohon maaf kepada semua rakan penaja kerana tak dapat nak promote semua link yang diberi.

Oleh yang demikian saya memohon jasa baik rakan sponsor untuk meninggalkan link yang mahu di promote pada ruang komen dibawah untuk tindakan seterusnya dari pihak kami.

Cth :
Wajib : (URL)
Optional: (Optional)


Kerjasama dan perhatian dari rakan sponsor Blogger Area saya dahulukan dengan ucapan terima kasih.

p/s: saya juga mengalu-alukan para sponsor untuk follow/like sesama sendiri secara sukarela bagi menambahkan networking sesama kita.

Regards,
-Strider-

Dari aku - buat sponsor yang takda akaun Facebook sila email dua link korang pada aku [itahpkk@gmail.com] ataupun tinggalkan link dalam ruangan komen entri ini. Terima Kasih :)


with love~rrp.cik itah

24 comments:

  1. Wajib : www.ayuzan.com

    Optional : http://tasbihborongmurah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wajib : http://jnjikita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hanya ada satu je

    http://aniesandyou.blogspot.com

    terima kasih krn inform

    ReplyDelete
  4. Wajib : http:jarimanistravel.blogspot.com

    Optional : INSTAGRAM - "misjarimanis"

    ReplyDelete
  5. Mesti meriah... Ramai sponsornya.

    ReplyDelete
  6. Wajib : thehayati.blogspot.com

    Optional: thehayati (instagram)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah ..ramai yang sudi jadi penaja..Sure meriah nanti tu..

    ReplyDelete
  8. link page FB je ye itah :)

    https://www.facebook.com/pages/An-nisrin-collections/263044140375306

    ReplyDelete
  9. follow blog sahaja : http://upsidesdown.blogspot.com

    terima kasih...

    ReplyDelete
  10. saya mommylina

    www.mommylina.blogspot.com

    tq yunk

    ReplyDelete
  11. bagus la buat gini..tak la banyak saNGT NAK EKNA FOLLOW DAN LIKE..DAN yang dok suruh like facebook tu kalau boleh update la facebook page tu..jangan la suruh like je tapi facebook page punya update last pun bulan lepas..hehhe..banyak songeh lak akak ni mengalahkan admin pulak..muahahah

    ReplyDelete
  12. Terbaiklah.. dah info kat fb td.. :) :)

    ReplyDelete
  13. follow blog shj
    http://emiamirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. wajib : http://cetusanmind.blogspot.com/
    optional ; https://www.facebook.com/pages/Cetusan-Minda/204116336444349

    ReplyDelete
  15. Wajib : http://loveneddy.blogspot.com/

    *yg lain xyah*

    ReplyDelete
  16. wajib: www.withlovekisses.com
    opt: www.facebook.com/withlovekissesblog
    www.instagram.com/iqa_yana

    ReplyDelete