Monday, September 22, 2014

Senarai Sponsor Blogger Area Mega Give Away

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hye :)

Senarai Sponsor Blogger Area Mega Give Away

Senarai sponsor untuk Blogger Area Mega GiveAway yang akan dilancarkan pada bulan Oktober 2014, insyAllah. Sila cek nama korang dalam senarai dibawah. Kalau takda dalam list atau salah link atau salah eja nama korang, sila info aku dekat facebook [Cik Itah] atau email [itahpkk@gmail.com]. Buat korang yang rasa-rasa nak jadi sponsor tu peluang masih terbuka sehingga 23 September ini. Maklumat lanjut pasal GA ni, klik Pencarian Sponsor Blogger Area Mega GiveAway  dan Tarikh Akhir Pencarian Sponsor. Terima kasihh :))
  1. Tasha Aqisha
  2. Aimi Syafiqah
  3. Gnor Gnur
  4. Siti Mastura
  5. Azlan Hasan
  6. Eshamz Halim
  7. Norhasniza Khalid
  8. Asha Lya
  9. Linz Shopee
  10. Noridayu Zan
  11. Ruqaiyah Amanina
  12. Syahoney Kitty
  13. Cynta Ieda
  14. Anies
  15. Syazrah
  16. Nur Hayati
  17. Mar Mansor
  18. Cik Nadya
  19. Maisarah
  20. Noor Rasyidah
  21. Emi Amirah
  22. Meura Metsu
  23. Tihara HT
  24. Rara Farhana
  25. Vee Sandi
  26. Karya Mahirah 
  27. Naniey Jemey 
  28. Afzal 
  29. Eyfa Writter
  30. Kiera Rashid
  31. Khir Khalid
  32. Norihan Yusof
  33. Farahuda Hud
  34. Lyn Cellmaxx M'sia
  35. Mazz Iza
  36. Shamiera Osment
  37. Cik Siti 
  38. Ayra Ihya 
  39. Putery Memory
  40. Hazanis Blogspot 
  41. Husein Rider
  42. Ae Noyou
  43. Aswadz Rex 
  44. Jom Join Blogwalking
  45. Moshi Kawaii Shop
  46. Fatihah Fazlin
  47. Nisa Ahmad
  48. Nur Syafiqah & Nur Liyana
  49. Farhana Ramlan
  50. Tuan Blogger Area
  51. Siti Munirah @ Cik Mun
  52. Ixbarr Abdullah
  53. Ieta Mat Sa'ad
  54. Qurratul Ain Outlet
  55. Jari Manis
  56. Fatiha Zainal 
  57. Papa Blogger 
  58. Kyra Hizrina 
  59. Kyle Kesha 
  60. Zayani Zulkiffli 
  61. Wardrobehanger
  62. Cik Itah

with love~rrp.cik itah

44 comments:

  1. wah ramainya semoga penganjuran sukses yer...

    ReplyDelete
  2. awesome... tq admin RRP ... saya suka..saya suka... apa pun semoga ukhwah ni terus terjalin... amin

    ReplyDelete
  3. wow..ramainya sponsor.. best nie.. hihi

    ReplyDelete
  4. terkezut i... ingat nama i takde tadi...

    ReplyDelete
  5. @CintaHati Lina amin..terima kasih jugak ya sebab sudi jadi sponsor :)

    ReplyDelete
  6. @Anizz Annisa ada lagi yg belum update dalam list tu dear..sy pun tak sangka ramai yang sudi jadi sponsor :)

    ReplyDelete
  7. peh ramainya sponsor..hehe
    name kite.. Nadyya Shafiqa
    nt nadyya pm akak

    ReplyDelete
  8. rmainya penaja,,hadiah paling best apa dia??nak join la nanti..

    ReplyDelete
  9. wah ramai sponsor, moga GA berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  10. kite pun terkejut sama.. ramai nye sponsor.. moga GA nnti meriah dan ramai yang join.

    ReplyDelete
  11. Wow... terbeliak biji mata tengok. Ramainya...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah tersenarai juga.. T kasih Itah.. :) :)

    ReplyDelete
  13. macam seronok je dapat jadi sponsor ye :)

    ReplyDelete
  14. wooohooo... ramai nyerrrr sponsorrr... betul punyer mega nie... :D mesti byk syarat segmen nie kan... :D

    ReplyDelete
  15. Wah ramainya..meriah..good luck semua..

    ReplyDelete
  16. fuhlaamaakkk ramaiii sponsor! aahaa tunggu nak join jelahh.. haha

    ReplyDelete
  17. Ok... nama blog saya betul...hihihihihi... :D

    ReplyDelete
  18. selamat bersegmen kepada sponsor giveaway..moga moga berjalan lancar seperti yg dirancang dan diharapkan ^^
    all the best semuaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  19. ramainya...ramainya..semoga semua berjalan lancar dan di terima baik oleh netizen blogger.

    ReplyDelete
  20. mak aih ramai kemain, ni kalau dikumpul semua hadiah boleh bukak kedai dah ni :D

    ReplyDelete
  21. nervous gak ini...semoga dipermudahkan urusan dalam mengajurkan GA ini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete