Tuesday, September 9, 2014

Snow Almond Dari Blogger Diary Nurul

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hye :)


Snow Almond Dari Blogger Diary Nurul

Ahad lepas 7 September 2014, jumpa Kak Nurul aka Blogger Diary Nurul, memandangkan kebetulan dia datang bercuti ke Sabah. Yang sebenarnya aku order snow almond dengan Kak Nurul tapi alang-alang dia datang ke Sabah so ambillah peluang ni untuk berjumpa dan mengenali antara satu sama lain, kebetulan masa tu matching pula warna baju aku dengan Kak Nurul..biruuu hee wahhh gitu kan hahaha syok sendiri ja bunyi :D

Jumpa pun kejap ja..terasa cepat sungguh masa berlalu. Lepas ja temankan Kak Nurul dan family jalan-jalan dekat Pasar Pilipine, kitaorang pun pergi Pantai Tanjung Aru. Kuat sungguh angin masa tu. Walaupun cuma kejap..seronok jugak. FYI, Kak Nurul adalah blogger pertama yang aku jumpa sepanjang aku jadi blogger ni :)

BTW, comel sungguh anak-anak Kak Nurul..terasa rindu pula nak tengok gelagat diorang, lagi-lagi kat Acik..nakal sungguh heee :))

P.S Nak jadi sponsor GA tak?? Jom klik Pencarian Sponsor Blogger Area Mega Give Away. TQ


with love~rrp.cik itah

35 comments:

  1. fae pulak blm pernah meet any bloggers huhu

    ReplyDelete
  2. sedapnye,, rase mcm raye balik, hehe

    ReplyDelete
  3. wah bestnyee dapat jumpe blogger lain.. dapat borak2 kan.. :)

    ReplyDelete
  4. mesti best dapat jumpa blogger lain kan...nampak sedap biskut tu..:)

    ReplyDelete
  5. wah bestnya bila dpt jumpa rkan blogger lain..:)

    ReplyDelete
  6. kuat betul tuan blog nih pergi jalan-jalan..tanak passing ke sini ke kuih tuh...sedap nampak ....menyelerakan ...

    ReplyDelete
  7. @Nurfaezah Abdullah takpa..ada rezeki ada jodoh dapat la tu jumpa mana+ blogger :))

    ReplyDelete
  8. @aiman mania tanak. order sendiri dengan Kak Nurul :P

    ReplyDelete
  9. @Putri sedap sangat..sy bagi opismate rasa..dia pun rasa nak order hehe

    ReplyDelete
  10. itahh..xde bgmb ngan kak nurul ke?nak tgkkk..ehehe..sibuk je kan..btw niesa ke sabah bln 10 ni...jom jumpa!heee..

    ReplyDelete
  11. Seronoknya dpt merasa air tgn org jauh...pstttt msti sdp tu kan

    ReplyDelete
  12. @Niesa

    Ada, Niesa... Nanti k nurul up entrinya... Kecil molek Cik Itah kita ni... :)

    ReplyDelete
  13. Hehe... snow almond pun terbang ke Sabah ye... btw, rasa cam sekejap je jumpa hari tu... :)
    Acik memang x dok diam... pastu dia suka nak kacau2 Cik Itah, hehe...

    ReplyDelete
  14. @Nurul kecik ke?? huhuuhuhuu tapi mak akak kata kita macam adik beradik..serupa hehehe

    ReplyDelete
  15. @Nurul tu la pasal kak..rindu kat Acik..last+ minit bersama baru dia nak kacau+ sy..rindu pulak jadinya :(

    ReplyDelete
  16. Pieww sedap ni. Layan makan sambil menonton tv atau berblogging pun syok.. :)

    ReplyDelete
  17. camana rasanye ye?cam tak dapat bayangkan..

    ReplyDelete
  18. aritu masa raya ade sorang akak bagi snow almond ni.
    bila tgk itah citer psl nih, teringat kesedapannyewww huwaaa =P

    *wahh kalo ana ada rezeki nk dtg sabah, boleh la roger itah bwk kan round2 sana ye hehehe

    ReplyDelete
  19. akak pun ada baca di blog nurul diary tu..dia ada jumpa cik ITah..kalau mcm tu kalau akak ke sana..nak cari cik Itah lah ehehe..tapi akak ni pemalu..kang x kuar suara plak

    ReplyDelete
  20. Tengok gambar pon dah tau sedap. Hehe

    ReplyDelete
  21. Sedapnya tengok... ingat tak macam choko oat pulak..

    ReplyDelete
  22. Seronok nyer... dari maya ke realiti... semoga ukhwah berpanjangan... :)

    ReplyDelete