Sunday, October 26, 2014

Lamanya Aku Menghilang

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hye :)


Lamanya aku menghilang

 Ada yang rindu tak?? Ahaiii perasan ja, tapi aku rindu korang T_T .

Ok..update entri ni sebenarnya cuma nak maklumkan kepada semua peserta Blogger Area Mega GiveAway, buat masa ini kami belum publish entri senarai peserta atas sebab-sebab tertentu. So diharapkan korang semua sabar menanti ok. Maaf diatas sebarang kesulitan sepanjang GA ini berlangsung :)

Maaf juga belum berkesempatan untuk komen entri penyertaan korang ea :) Apapun terima kasih kerana sudi memeriahkan GA Blogger Area. Semoga berjaya dan semoga murah rezeki buat semua peserta - amin

Lama aku tak update blog kan?? Tapi tak sangka Nuffnang masih setia memberi 14 CPUV baru yang masih on going dekat blog ramaramapendek ni.

with love~rrp.cik itah

26 comments:

  1. Itah pi Mna..hmpir sebulan juga x kelihatan

    ReplyDelete
  2. lma btoi mnyepi..sek bek fren dlm fb..hihi..

    ReplyDelete
  3. Erm...lama xjoin ga segala ni.xbrkesempatan.huhu

    ReplyDelete
  4. tahniah..mesti blogger kesayangan nuffnang nih..ehehe

    ReplyDelete
  5. dan hilang...segala rasa.. lala oke tak ingat lirik

    ReplyDelete
  6. selalu jugak tengok bloglist, tengok dah lama tak update entry

    ReplyDelete
  7. wuutt.. rindu catatan cinta kat blog nie..huhu

    ReplyDelete
  8. Salam blogging.. rindu pulak lama tak dtg sini huhu.. :D
    Semoga dipermudah & dilancarkan segalanya ye.. aamiin... :)

    ReplyDelete
  9. lama menyepi..tapi fb ada jugak baca status cik itah..hehe

    ReplyDelete
  10. Lama menghilang tak mengapa, baru kita tau siapa yang rindu hehe..

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan
    jemput join segmen ni..http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  12. niesa lg lama mnghilang...rindunya nk dpt cpuv byk2 mcm tu.. *jeles 5 saat* hihi..miss u itah

    ReplyDelete
  13. Ecah pon ni baru nak bersiaran.,hehe..

    ReplyDelete
  14. Memang lama cik Itah menghilang ni ehehe busy ehh

    ReplyDelete
  15. Sama2 kita tenggelam timbul... hehe
    Waa, banyak CPUV tu... Murah rezeki Cik Itah... :)

    ReplyDelete