Wednesday, October 1, 2014

Rezeki Oktober | Thanks Nuffnang !

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hye :)

Rezeki Oktober | Thanks Nuffnang !

Rezeki awal Oktober, 5 CPUV sedang menari-nari dekat blog heee tersenyum sampai ke telinga aku hehehe nasib baik aku senyum comel (perasan ja!) kalau tak, buruk benar muka xoxo! Baru nak merajuk dengan Nuffnang huhu dekat sebulan kut tak dapat CPUV. Kecik hati aku okay muahahaha so now tak jadi nak merajuk :D Ehhh..sekadar bergurau :P Thanks Nuffnang !

Blogger Area Mega Give Away [klik untuk join]. Banyak hadiah menarik menanti 153 orang pemenang.



 with love~rrp.cik itah

32 comments:

  1. fuyoo..banyak tu cpuv.. tahniah :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah, Cik Itah... Masyukkk tu... ;D

    ReplyDelete
  3. wow banyaknya..nak jugak..hehe..tahniah itah

    ReplyDelete
  4. wah! hebatnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. tahniah kak :)
    nak check jugak la.. mne tahu dpt jugek..ehehe

    ReplyDelete
  5. Haaa dah lama betul aku tak dapat CPUV

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...meriah..tahniah cik ta...

    ReplyDelete
  7. woahh berganda2 rhb tuu.. hehe.. tahniah.. klik2 nuff utk cik itah.. :D

    ReplyDelete
  8. wow...banyak gile tu..tahniah Itah

    ReplyDelete
  9. wowww byknya..masyuk!!!! tu cik Itah..mmg rezeki org berblogk kan

    ReplyDelete
  10. tahniah ... penangan giveaway tu ... alhamdulillah .

    ReplyDelete
  11. uiyo..tahniah2! timm pun ritu tgk kat blog mcm ada iklan sunsilk..tpi tgk nuffnang xde pun..agaknya blum update kot..hehe..
    tahniah jdi antara top kommentator blog kita..
    timm pun nak join giveaway..tpi tnggulah kalau ada kelapangan..tgh nak buat preparation untk aidiladha! :)

    ReplyDelete
  12. Untung lah cik itah.. Kalau rasa berat sgn dgn iklan, bagi la kak saya pulak. Hehe.

    ReplyDelete
  13. Sama2lah kita klik mengklik.hehe

    ReplyDelete
  14. pergh meriahnyer ... untung2...hihi

    ReplyDelete
  15. x perlu merajuk..nuffnang mmg baik hati ;-)

    ReplyDelete