Monday, November 10, 2014

Pengumuman Penting Untuk Peserta Blogger Area Mega GiveAway

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


Pengumuman penting untuk semua peserta Blogger Area Mega GiveAway

Mohon semak semula nombor penyertaan korang dekat entri Senarai Peserta Blogger Area Mega GiveAway sebab sebelum ni ada kesilapan dengan nombor penyertaan dan maaf diatas kesilapan :)

Untuk pengumuman pemenang pula mohon rujuk blog Admin-admin Blogger Area iaitu Tuan BloggerAreaAzlan StriderHusein Rider, dan Nisa Ahmad . Ikuti update dari blog mereka ya. Aku busy tak dapat nak update entri pemenang, minta maaf banyak-banyak :(

Inshaa Allah..dalam minggu ini atau minggu depan akan diumumkan pemenang untuk GA ini ya :)

All the best untuk semua peserta, semoga korang murah rezeki - amin.

with love~rrp.cik itah

24 comments:

  1. Dah.. no 84. Salam berblogging Cik Itah.. :)

    ReplyDelete
  2. no 73. sabar menanti tapi tak teringat.. semua ada kehidupan masing2 kan :)

    ReplyDelete
  3. follow blog bihah balik http://inibelognabihah.blogspot.com
    dan like fan page blog bihah terima kasih

    ReplyDelete
  4. mat pagi dear ..

    lamanya umi tak kesini jenguk cik itah .. serba biru .. sejuknya mata umi memandang ..

    waa best nya GA ni ..piwett

    ReplyDelete
  5. waaaaahh... blog berwajah baru.. cantik+comel..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum cik itah.
    saya sarah.
    Saya ada jualnscrub homemade utk kulit yg gebu halus dan lembut.
    bahan scrub saya jual juga organik.
    bahan yg simple tapi hasil yg sgt puas hati.
    segala parut dan bau badan juga akan hilang jika rajin guna.
    Scrub saya homemade. Jadi harga nya yg berbaloi akan memuas kan hati awak.
    jika berminat wassap saya ya. 011 2340 3277 nama zara.
    Kalau awak guna then promote di blog, kite leh cerita harga k.
    Sorry ganggu. Thank you for ur time.

    ReplyDelete
  7. singgah sambil menyimak, lama tak singgah mari, salam sihat selalu y :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum itah. ehh lama tak update blog? hehehe

    ReplyDelete