Tuesday, January 19, 2016

Mencuba Benda Baru



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai buat semua blogger :)

cik itah

Mencuba Benda Baru

Since aku kini tinggal sendiri (menyewa) so agak senanglah untuk aku control makan. Maklumlah misi untuk kuruskan badan sudahpun bermula sejak satu januari. Azam tahun barulah kiranya. Perut pun sudah kempis. Padahal baru dua hari tak makan nasi kahkah! Well, gambar diatas tu gambar semasa aku join celebrate birthday anak buah kawan merangkap saudara aku juga. Tak pasal-pasal kena pakai topeng. Macam kami pula yang birthday he he he

ramaramapendek

birthday anak buah kawan

Tak banyak gambar aku join diorang sebab aku cuma sempat join sekejap. Baru saja majlis bermula adik aku datang jemput, makan pun tak sempat. Hanya sempat merasa secubit kek. Katanya nak keluar dengan kawan. Nak tak nak akupun terpaksa balik awal huhu #mukasedih

Hari ini sebenarnya hari ke empat aku bekerja ditempat baru. Lawyer firm juga tapi kali ini tugas aku lebih tertumpu di bahagian Conveyancing. Kalau dulu tertumpu dengan Litigation. Seperti ada kejutan budaya disitu hukhuk banyak aku kena belajar. Tapi okay juga mencuba benda baru kan. Harap segalanya dipermudahkan untuk aku, inshaa Allah - amin.

Sekian dan salam sayang buat semua blogger :)



with love~rrp.cik itah

15 comments:

  1. join sekejap pon nmpk meriah tuuuh., hehe2

    ReplyDelete
  2. Caiyok2 moga misi itah trcapai..ita msh kja kat kk ka

    ReplyDelete
  3. Caiyok2 moga misi itah trcapai..ita msh kja kat kk ka

    ReplyDelete
  4. Amin, insyaallah semuanya dipermudahkan. :-)

    ReplyDelete
  5. good luck dgn azam baru dan juga keje baru.

    ReplyDelete
  6. Good luck cik itah dekat tempat baru..ingatlah apa yang datang itu semuanya cobaaann....hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. ala join sekejap dengan tak dapat makan mmg tak best.. heheheh apapun good luck di tempat kerja baru! :D

    ReplyDelete
  8. ya kurangkan makan...

    mencuba sesuatu yang baru pasti menyeronokkan

    ReplyDelete