Friday, June 10, 2016

Bahagian 2 - 3D Fun Art Ocean7 Art Gallery Oceanus Waterfront Mall Kota Kinabalu Sabah


Assalamualaikum & hai..

        ------>> sambungan dari entri bahagian 1

3D Fun Art Ocean7 Art Gallery Oceanus Waterfront Mall Kota Kinabalu Sabah

 











with love ~ Cik Itah | ramaramapendek

12 comments:

  1. nice entry.ada gambar saya sweet memory

    ReplyDelete
  2. Hahaha..
    Yang tarik seluar nmpk punggung tu tak boleh bla cik itah oiiii..
    Tahu pulak en hubby tu tutup punggung nya..
    Ko yg beriye menarik seluar tu hahaha

    ReplyDelete
  3. wow cantiknya! best kalau dapat bergambar mcm ni

    ReplyDelete
  4. gambar yang basketball tu memang stylo sangat...crative cara orang tu lukis and creative juga cara bergambar cik itah dan TBA..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Kenangan manis dan indah... alhamdulillah... terbaik!! :)

    ReplyDelete
  6. Hehe jarang tengok 3D Art yang dekat Sabah punya. Memang menarik semua. Pandai korang pose kannn haha.

    ReplyDelete
  7. Posing yg menarik. Rindu nk ke Sabah.

    ReplyDelete
  8. ALa.. jelesnya..
    lukisannya ohsem-ohsem..

    ReplyDelete