Monday, August 15, 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Assalamualaikum & hi..

Masih mencari mood berblog yang hilang sebenarnya..nyaris-nyaris aku berhenti berblog dan hampir saja blog ni aku delete but then aku putuskan untuk tidak. Terjumpa pula giveaway ni so aku join sebagai entri pembuka kepada mood yang hilang he he.

Hadiah yang ditawarkan :
  • Pertama - Tunai RM60 
  • Kedua - Tunai RM40 
  • Ketiga - Tunai RM30 
  • Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10
DAN

Satu hadiah bonus sekotak Mineral Coffee bernilai RM36 akan diberikan kepada peserta yang bertuah.

Syarat-syarat GA ringkas dan mudah sahaja. Kalau nak join boleh klik pada banner dibawah. Semoga berjaya kepada semua peserta .. :)

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM



http://www.elihjapahar.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html#

with love ~ Cik Itah @ ramaramapendek

26 comments:

  1. Good luck.. :)
    jemput join giveaway di blog kita... :)

    ReplyDelete
  2. Goodluck..:)
    jemput join giveaway :)
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/08/giveaway-friendship-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  3. Gud luck... Singgah sekejap dari ga yg sama...

    ReplyDelete
  4. Good luck cik Itah! jangan delete nnti mnyesal..cm sy dlu..sedih ..abis sume entry lama2..haha

    ReplyDelete
  5. CF datang sini pulak ye.
    semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  6. Good Luck awak. Lamanya PG tak ziarah blog ni :)
    PG pun hampir terlupa wujudnya blog rama-rama ni.
    PG singgah sekali menabung tabung nuffy :D

    ReplyDelete
  7. salam balas kunjungan sis.... gd luck tau :)

    ReplyDelete
  8. Balas kunjungan...
    Goog luck juga untuk awa :)

    ReplyDelete
  9. Siqah balas kunjungan.. Datang dari GA yang sama =)

    Semoga berjaya ye =)

    ReplyDelete
  10. Good Luck ye..

    Semak senarai peserta sini -->http://www.elihjapahar.com/p/peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  11. balas kunjugan :)
    http://tintahayati.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum... cik itah,

    terima kasih cik itah visit mselim3.... semoga berjaya gak k..

    mselim3

    ReplyDelete
  13. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  14. Singgah sini dari GA yang sama.
    Gud luck =)

    ReplyDelete
  15. Salam

    Saya join juga..

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  16. All the best, jom terjah nona punyaaaaaa

    http://nonasani.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  18. Gut luck.. singgah dari segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  19. Tahniah ye..awk salah seorang pemenangnya..mohon email detail utk mmudahkan sy bagi hadiah tu he3x

    http://www.elihjapahar.com/2016/09/senarai-pemenang-giveaway-tunai-rm200.html

    ReplyDelete