Monday, August 15, 2016

Giveway Friendship By Seindahcerita

Assalamualaikum & Hi..

http://seindahcerita.blogspot.my/2016/08/giveaway-friendship-by-seindahcerita.html

Giveway Friendship By Seindahcerita


Syarat-syarat
  1.  Follow Blog | seindahcerita | Blog Suhailah Hamid | Blog Hazrina | Sally Samsaiman | Puan Gojes |
  2. Follow IG | nieylanadia | Sihatitunikmat | Eintan Nurfuzie | Hazrinaajer | Sally Samsaiman |
  3. Like Page | SEINDAHCERITA SALLY SAMSAIMAN
  4. Follow FB | Eintan Nurfuzie |
  5. Jangan lupa letak blog seindahcerita dalam bloglist korang ya
  6. Buat satu entry bertajuk "Giveway Friendship By Seindahcerita"
  7. Letak sekeping gambar anda bersama sahabat dan cerita apa yang menarik tentang persahabatan anda..(cth : berapa tahun kenal, apa yang menarik tentang sahabat anda dan lain²)
  8. Copy banner dan link kan semula ke entri ini.
  9. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.
    atau
  10. Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)
Hadiah
  1. Wang Tunai RM20 x 3 Pemenang
  2. Sehelai Shawl x 1 Pemenang
  3. Top up RM10 x 3 Pemenang
  4. Top up RM5 x 2 Pemenang
Inilah sahabat dan juga seseorang yang istimewa pada aku. Apa yang menarik tentang dia. Dia sentiasa ada untuk aku dalam susah dan senang, nangis dan tawa.Thanks for everything :)


with love~ Cik Itah @ ramaramapendek

17 comments:

  1. Alhamdulillah.. semoga jodoh cik itah dan si dia berpanjangan hingga ke alam perkahwinan dan membawa ke Jannah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. terima kasih doakan kami sis :)

      Delete
  2. amboii ramaniya follower . hee..
    follow sini <3
    follow balik :)

    ReplyDelete
  3. http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/08/giveaway-friendship-by-seindah-cerita.html

    ReplyDelete
  4. salam singgah dan salam kenal cik itah..tq sudi follow kat blog..

    ReplyDelete
  5. hi dear..salam kenal..i follow u :)

    ReplyDelete
  6. gambar kita la: yeay thanks sahabat sehidup semati

    ReplyDelete
  7. Good luck ^_^..eh..muka laki tu de iras kwn skloh dlu2 la..haha

    ReplyDelete
  8. good luck cik itah.. bakal imam cik itah eh? ..pls reveal sikit :)

    ReplyDelete
  9. alolo sweet cik itah kat situ :)
    by the way again, good luck :D

    ReplyDelete
  10. amboiii kemain dia ya...

    good luk ya

    ReplyDelete
  11. terima kasih join...
    goodluck...

    ReplyDelete