Thursday, September 22, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Assalamualaikum & hai..

Beauty Box Giveaway

Produk yang aku pakai. Aku bukanlah pengguna yang hanya setia dengan satu brand. Aku pakai campur-campur produk. Oleh kerana kulit aku jenis yang berminyak so produk yang aku pakai semuanya khas untuk oily skin dan aku selesa menggunakan semuanya.

Aku ni sebenarnya simple ja. Untuk penjagaan muka aku hanya gunakan pencuci muka, scrub dan toner. Untuk pencuci muka dan scrub aku menggunakan produk dari Nano White Fresh (with Tea Tree Oil). Untuk toner pula aku menggunakan Oily Control Toner by OXY (alcohol free). Kalau nak keluar jalan-jalan ke pergi kerja aku hanya pakai bedak compact (OXY for oily skin), gincu dari IN2IT dan Obuse Eyebrow tapi aku tak lukis kening aku cuma colourkan sahaja hehe. Sebelum ni aku lukis tapi since aku terjangit dengan penyakit malas so akupun malas nak lukis bagai..warnakan saja :)


Sekian..

with love~ Cik Itah @ ramaramapendek

11 comments:

  1. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yg sama..
    All the best ya.. ^_^

    ReplyDelete
  3. singgah bls kunjungan, thank ye sudi bw ke blog sy. goodluck :)

    ReplyDelete
  4. Singgah balas kunjungan cik itah. Best of luck ye

    ReplyDelete
  5. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
  6. jalan sini..heheh

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete