Friday, November 25, 2016

Cita Rasa Berubah

Assalamualaikum & hi

Sebelum ni aku suka menggayakan tudung yang plain doesn't matter lah shawl ke bawal ke tapi entah kenapa sejak beberapa hari ni aku semakin tertarik dengan tudung yang bercorak dan berwarna-warni. Officemate aku kata "Haa ngamlah tu, kau punya baju pun semua plain. Lagi cantik kalau pakai tudung bercorak". So untuk permulaan, aku gayakan tudung bawal turkey yang datang nun jauh dari Batu Pahat dan bawal blossom dari AJ.


Bawal blossom dari AJ. Comel-comel semua koleksi bawal dari AJ..rambang mata aku tengok. Macam nak beli semua ja. Apa yang special tudung ni, both side boleh guna sebab ianya berlainan pattern kiranya dua dalam satu lah..



Ini pula koleksi bawal turkey. Cantik dan menawan ja aku tengok hehehe thanks to TZ untuk tudung ni. I love it. Kirim lagi boleh? Nak banyak hehehehe




with love ~ Cik Itah @ ramaramapendek

19 comments:

  1. Dulu kite pn suke yg plain je... sbb bila pakai corak2 ni rase mcm serabut...tp bile 1st time cuba..eh rase ok pulak..hehehe

    ReplyDelete
  2. Cik itah comel pakai jenis tudung pe pun cantik

    ReplyDelete
  3. Betul Cik Itah kalau baju plain kenakan dengan tudung bercorak nampak lebih menawan.
    Apa lagi tuan yg pakai pun memang dah cantik:)

    ReplyDelete
  4. corak bunga tu mmg ssuai utk awak dear..

    ReplyDelete
  5. Cantik..lebih berseri dan lain serinya tau...

    ReplyDelete
  6. corak semua cantik2.sesuai dgn org yg pkai tu..skrg ni viral pucci plk..

    ReplyDelete
  7. cantik cik itah. pakai tudung bercorak boleh buat muka jd manis. hehe

    ReplyDelete
  8. Dah lama x pakai tudung bawal..lol. Tapi tudung ni padan je dengan awak tau

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  9. Sekali sekala tukar style ape salahnya..Cantik ape..huhu

    ReplyDelete
  10. Padan dengan cik itah. Boleh m'gayakan tudung corak lagi pasni ye :) Suka tudung yang first tu :)

    ReplyDelete
  11. trend tdung gini pulak kan, haih..
    nak kena cari satu ni..haha

    ReplyDelete
  12. Fiza pun peminat dan pembeli AJ. Susah nak pakai tudung jenis lain bila dan setia ngn AJ.

    ReplyDelete
  13. Smua kita msuk kecuali tudung jns farida yg ada awning tu

    ReplyDelete
  14. Ala.. lama da tak pakai bawal..
    hohoho..

    ReplyDelete