Friday, December 9, 2016

Bawal Bunga Aidijuma (AJ)

Assalamualaikum & hi..

Ini dia dua koleksi bawal bunga Aidijuma. Alhamdulillah sempat aku miliki sebelum habis stok. Sebelum ini aku ada beli sepasang bawal blossom Aidijuma. Boleh tengok dekat entri Cita Rasa Berubah.

Tudung bawal ni boleh dikatakan fesyen lama yang pernah lapuk ditelan zaman. Dari dulu sehingga kini masih mendapat tempat di hati wanita bertudung termasuk aku sendiri. Yang membezakan tudung bawal lama dan bawal terkini ialah reka bentuknya (design). Kalau dulu tudung bawal dipakai dengan cara biasa ja tapi sekarang fuhh lilit-lilit macam shawl pun boleh. Itu yang uniknya tudung bawal ni.




with love ~ Cik Itah @ ramaramapendek

13 comments:

  1. ceria corak tudung bunga² AJ ni. comel orang yang pakai pun :)

    ReplyDelete
  2. Tudung bawal fesyen lama tapi sekarang dah banyak tudung bawal yang cantik. Siqah pun ada terjebak beli jugak. Hihi. Cantik cik itah :)

    ReplyDelete
  3. cantikny dear..teringin nak ada bawal adijuma ni,selain xsempat nak godek2 nak beli colour n corak apa..kadang2 sengkek juga..btw cantik

    ReplyDelete
  4. hehehe sama pulak citarasa kite ye cik itah... Tp skrg dh slow beli AJ.. sbb dh byk sgt koleksi tak terpakai dah..

    ReplyDelete
  5. Kita pu still pkai bawal juga, ikut mood hihi

    ReplyDelete
  6. Comelnya dia dengan tudung bunga-bunga..

    ReplyDelete
  7. Cantik...warna ceria...suka tengok org gayakan AJ....👍

    ReplyDelete
  8. Cik Itah dah terjebak.. AJ nie berhantu tau.. sekali dah pakai tak nak tukar tudung lain dah. hehe.. sbb kite pun AJ LOVERS..

    ReplyDelete