Thursday, January 5, 2017

2017 FIRST GIVEAWAY BY SFRNFZL


Assalamualaikum & hi..

http://realsviors.blogspot.my/2017/01/2017-first-giveaway-by-sfrnfzl.html

Rasanya masih belum terlambat untuk aku ucapkan selamat tahun baru 2017 kepada semua blogger. Dah lama aku tak join mana-mana segmen dan giveaway so kali ini aku join 2017 First Giveaway By SFRNFZL. Syaratnya pun mudah sahaja. Kalau nak join boleh klik SINI. Hadiah menarik yang ditawarkan boleh klik SINI.

Maaf aku belum sempat untuk blogwalking blog korang. Aku sebenarnya tak berapa sihat, semalam pun terpaksa ambik cuti sebab tak larat nak bangun. Padi tadi bangun rasa dah okay, sempat lagi aku masak untuk bekal tapi bila dah sampai office ni rasa lemah ja. Mujurlah tak banyak kerja, bolehlah rehat. Inipun aku terpaksa gagahkan diri untuk join giveaway ni. Tak update nanti kesian pula blog ni huhu

Inshaa Allah sihat nanti aku akan blogwalking macam biasa. Keep in touch all :)

with love ~ cik itah @ ramaramapendek

21 comments:

  1. Alahai CI.. awal-awal tahun dah tak sihat
    Moga cepat sembuh dan selamat berGA

    ReplyDelete
  2. good luck giveaway cik itah.
    semoga cik itah cepat sembuh ya.

    ReplyDelete
  3. good luck :D
    done follow sis
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Selamat berGA and get well soon sis... :)

    ReplyDelete
  5. Pembersih Karat Stainless Steel, aman untuk industri makanan dan alat2 kesehatan

    ReplyDelete
  6. Singgah sini..
    Sha pun joint..
    All the best..

    ReplyDelete
  7. Thanks sebb melawat blog saya kak! ^^ Ah btw, button comment di blog saya memang tak berfungsi ^^" hehe..
    Good Luck utk giveaway~ :'D

    ReplyDelete
  8. Singgah n follow sini...
    Good luck juga untuk awak...

    ReplyDelete
  9. Have a speedy recovery Cik Itah and good luck :)

    ReplyDelete
  10. jaga diri jaga kesihatan. GWS yer itah..

    ReplyDelete
  11. Get well soon Cik Itah. :)

    fatinamdzfr.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. i don't want to see beautiful bloggers get sick. my prayer is for your quick recovery.

    Rise up and be strong!

    ReplyDelete
  13. Singgah dan follow dari http://sayaazieera.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Semoga cepat sembuh..
    Follow ur blog๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  15. Gud luck dear, nntla da free sy join

    ReplyDelete