Thursday, February 16, 2017

Menang Satu Pek Chia Seed Dari Giveaway Slimmtreats Bersama DianaRashid.Com

Assalamualaikum & hi

Menang Satu Pek Chia Seed Dari Giveaway Slimmtreats Bersama DianaRashid.Com


Menang Satu Pek Chia Seed Dari Giveaway Slimmtreats Bersama DianaRashid.Com | Alhamdulillah rezeki join GA yang dianjurkan oleh blogger Diana Rashid. Tahniah juga buat semua pemenang ya. Rasanya ini GA kedua yang aku join tahun 2017 ni selepas GA oleh SFRNFZL. Bungkusan ni aku terima pada 14/02/2017, cepat sampainya hehe. Biasa nampak dekat facebook atau blog ja, tak sangka aku dapat satu. Terima kasih diucapkan kepada pihak Slimmtreats selaku penaja kepada GA juga merupakan pemborong dan peruncit Chia Seed dan Diana Rashid selaku penganjur utama GA.

Hari ini adalah hari kedua aku mencuba chia seed. Siang sampai, malam tu terus cuba. Aku ingat chia seed ni mengambil masa satu malam untuk direndam rupanya tak sampai sejam pun dah kembang. Taruh sikit dalam minuman jus pun sedap. Hampir aku tak dapat bezakan chia seed dengan selasih, ingat ianya benda yang sama rupanya berbeza.

Rasa or bau chia seed ni tak kuat so kalau bubuh dalam makanan or minuman pun takda masalah. Ianya tak mengubah rasa makanan tu. Inshaa Allah nanti aku buat review mengenai chia seed ni.



with love ~ cik itah @ ramaramapendek

14 comments:

  1. Tahniah..wah.sampai2 terus cuba ye..Untung la..akak pun tak merasa..hahahah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Tahniah cik itah.. Sedap dan berkhasiat chia seed nie..

    ReplyDelete
  3. tahniah. Banyak khasita chia seed tu. elok amik setiap hari.

    ReplyDelete
  4. Saya pun letak dlm,mknna or minuman,,dkt 3 bln juga suda guna

    ReplyDelete
  5. Tahniah... Baru baca satu Resepi Puding Karamel Roti Chia Seed.. Memang terbaik Chia Seed ni..

    www.erazfadli.com :)

    ReplyDelete
  6. Waaah.. tahniah.. mahal tu Chia Seed. hehe

    Hana sekarang mengamalkan Chia Seed. Dalam hotcoklat pun Hana letak :)

    ReplyDelete
  7. saya cuma tau chia chia chia je.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah


    Jemput join http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-percuma-by-cik-candy.html

    ReplyDelete
  9. best2... mmg senang nk minum or guna chia seed nih, blh campur dlm banyak masakan kite

    ReplyDelete