Saturday, May 16, 2020

Anime Review | Noragami

Yo! Kali ni aku review anime Noragami pula which is aku baru ja habis tengok anime ni. Dulu pernah tengok  tapi episod pertama ja sebab mula...

Monday, May 11, 2020

Anime Review | Dororo

Yo! Lamanya aku nda update blog ni kan, blogwalking pun lagi lama nda buat. Blogger punya template pun sudah update, sikit aku nda pandai gu...

Thursday, March 12, 2020

I Need A Break | I'm Sorry

I Need A Break | I'm Sorry . Yeah i really do. I need to stop from whatever it is because am tired. Physically and mentally. Am tire...

Wednesday, February 26, 2020

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Yo! Hehe. Kali ni aku support GA rakan blogger pula memandangkan buat masa ni aku tiada idea untuk menulis. Actually idea tu ada cuma ak...

Tuesday, January 21, 2020

Don't Force A Thing..

Don't Force A Thing | Yes, you can't force something that you wanted to happen. Anything. Relationship, friendship, conversation...

Thursday, January 16, 2020

Because His Plan Better Than Yours

Yo, hisashiburi ! (it's been awhile) 😆 Baru layan One Piece and few anime ber"Japanese" bagai kau itah, ada karang ke...

Saturday, December 7, 2019

Bihun Sup

Bihun Sup | Resepi ni dikreditkan kepada pemilik asal resepi which is aku dah lupa siapa huhu maaf. Aku kongsi resepi anda ya! Bahan...