Friday, July 10, 2020

I Need To Get My Life Back On Track. I Really Need To.

Hey there. How are you, good? Because am not. A lot of things happens. No. Not alot. Just one thing and yet it really got me. I waited. Wait...

Thursday, June 18, 2020

Pengambilan Pelajar Baru MAHSA Collge Sabah Campus - Intake Julai & September 2020

Yo! Ini entry mau promote haha manalah tahu ada yang berminat kan. Sebenarnya ini adalah new task yang diberi kepada staf bukan academic MAH...

Thursday, June 4, 2020

Growing Up Ain't Easy | At One Stage in Your Life

Hey there.. I wrote this after watching British TV Series : Injustice. Am not a great counselor, I'm just nobody but still i wanted to s...

Monday, June 1, 2020

Cerita Raya 2020 Aku | Eid Mubarak To All

Yo, selamat hari raya! Late wish, I know. Apapun, kosong - kosong ya. So meriah tidak raya korang? Raya aku huh hambar raya tahun lepas tahu...

Saturday, May 16, 2020

Anime Review | Noragami

Yo! Kali ni aku review anime Noragami pula which is aku baru ja habis tengok anime ni. Dulu pernah tengok  tapi episod pertama ja sebab mula...

Monday, May 11, 2020

Anime Review | Dororo

Yo! Lamanya aku nda update blog ni kan, blogwalking pun lagi lama nda buat. Blogger punya template pun sudah update, sikit aku nda pandai gu...

Thursday, March 12, 2020

I Need A Break | I'm Sorry

I Need A Break | I'm Sorry . Yeah i really do. I need to stop from whatever it is because am tired. Physically and mentally. Am tire...