Sunday, January 18, 2015

KOSONG

kosong

Kosong | Monolog hatiku - Lama rasanya aku tak merapu kat blog ramaramapendek ni. Akupun sebenarnya tak tahu nak meroyan apa. Banyak yang dah berubah. Ini berubah, itupun berubah dan semuanya berubah. Kaku. Aku tak jangka sebenarnya. Tak sangka ya?? Macam mimpi ja..

Cinta – MRS. Aku tak ingat sejak bila nama tu tersimpan dihati, seringkali meniti diminda dan didalam doa. Namun aku bahagia mengingati dia. Mungkin aku angau. Ohh tak sangkanya! Ketawa..

Teringat – Dia tanya bila nak tulis tentang dia kat blog? Hmm aku jawab entah. Tak tahu nak tulis apa. Nak tulis ayat jiwang mahunya muntah hijau orang membaca haha.

Aku play all lagu dekat laptop. Sedang menaip entri tetiba lagu raya pula yang diputarnya. Berlari kemana entah idea yang tadinya ada dan kini K.O.S.O.N.G. Ohh..kecewa.

Sekian.

 with love~rrp.cik itah
Read More »