Sunday, January 18, 2015

Entri Tanpa Tajuk

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hye :)

Entri Tanpa Tajuk

Monolog hatiku - Lama rasanya aku tak merapu kat blog ramaramapendek ni. Akupun sebenarnya tak tahu nak meroyan apa. Banyak yang dah berubah. Ini berubah, itupun berubah dan semuanya berubah. Kaku. Aku tak jangka sebenarnya. Tak sangka ya?? Macam mimpi ja..

Cinta – MRS. Aku tak ingat sejak bila nama tu tersimpan dihati, seringkali meniti diminda dan didalam doa. Namun aku bahagia mengingati dia. Mungkin aku angau. Ohh tak sangkanya! Ketawa..

Teringat – Dia tanya bila nak tulis tentang dia kat blog? Hmm aku jawab entah. Tak tahu nak tulis apa. Nak tulis ayat jiwang mahunya muntah hijau orang membaca haha.

Aku play all lagu kat laptop. Sedang menaip entri tetiba lagu raya pula yang diputarnya. Berlari kemana entah idea yang tadinya ada dan kini K.O.S.O.N.G. Ohh..kecewa.

Sekian.




 with love~rrp.cik itah

22 comments:

  1. Salam berblogging & salam ceria selalu Itah.. :)

    ReplyDelete
  2. cik Itah..lama betul menghilang...apa yg berubah tu..kongsi lah sikit

    ReplyDelete
  3. wah ni budak sastera ka? hbt puitis cik itah..:)

    ReplyDelete
  4. Salam cik itah. Sorry juga lama tak jenguk blog. Selamat tahun baru 2015.

    ReplyDelete
  5. sbb de mention psl dia., kira ni entri tuk dia la., errr boleh la., hmm bleh la kot.,
    haha., bleh plak lgu raya eik., mmg potong la, keke

    ReplyDelete
  6. jemput join yaa http://www.opzzpinky.my/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html

    ReplyDelete
  7. hehe, klau mnjadi jgn lupa yer jemput kngkwan blogger..hehe..

    ReplyDelete
  8. salam

    kalau nak idea untuk menulis kena rajin2 blogsurfing atau bloghopping atau blogwalking... dari sana akan dapat idea2 yg baik...

    salam singgah

    ReplyDelete
  9. Salam bw blog cik itah...sekali pcl datang sini bermonolog pulak dia. okalaa..ceria selalu .

    ReplyDelete
  10. monolog rahsia hati ni .. ehem , alhamdulillah dalam hati dah ada taman . semoga kekal bahagia ...

    ReplyDelete
  11. Perubahan akan sentiasa berlaku dalam hidup kita. perubahanlah yang mematangkan diri kita. rajin rajin kemaskini blog ye Cik Itah.

    ReplyDelete
  12. Monolog yg tak tahu nk merapu..hihi :)

    ReplyDelete
  13. haha.. siap bukak lagu dan akhirnya kosong jugak.. ehehhehe

    ReplyDelete
  14. ini mmg secara tiba-tiba menaip neh...hahahhaa

    ReplyDelete
  15. jom ceria dengan menang duit raya :)

    http://www.maisarahsidi.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete