You are reading:
Naturals by Watsons: Hair & Scalp Tonic with Certified Organic Coffee from Africa, Hair Oil with Certified Organic Olive from Italy

Naturals by Watsons: Hair & Scalp Tonic with Certified Organic Coffee from Africa, Hair Oil with Certified Organic Olive from Italy

Posted on: Tuesday, November 23, 2021

 

Naturals by Watsons


Naturals by Watsons: Hair & Scalp Tonic with Certified Organic Coffee from Africa, Hair Oil with Certified Organic Olive from Italy | Sebelum ini aku pernah kongsikan repairing hari serum which is ianya produk keluaran Watson juga. So kali ini aku kongsikan pula hair oil and hair tonic dari Natural by Watson pula.

 

Hair Tonic: Anti Hair Fall for Thin Fragile Hair & Hair Oil: Deep Moisturising for Dry Brittle Hair.

 

Coffee Hair & Scalp Tonic is Free from Paraben, Triclosan, Colourants, SLES, SLS, Mineral Oil, Silicones, Linolin, Gluten and Benzophenone. Instead it contains over 90% natural ingredients and 100% vegan. This tonic help to rebalances dry and oily scalps and revitalises the hair with Piroctone Olamine which helps to regulate sebum for healthy and less breakable hair. So for those yang mengalami masalah keguguran rambut tu, Natural Hair Tonic ni ngam untuk kamu cuba. Aku suka tonic ni. Baunya pun wangi, segar ja dan lembut ja. Tidak terlalu kuat or tajam. Cara gunanya sama ja seperti tonic yang lain -spray and gently massage with fingtertips onto damp or dry hair and scalp. Guna setiap hari pun boleh because ianya memang recomended for daily use together with Natural by Watsons Coffee Shampoo and Conditioner.


Olive Hair Oil also free from Paraben, Triclosan, Colourants, SLES, SLS, Mineral Oil, Silicones, Linolin, Gluten and Benzophenone. This hair oil has a lightweight non-greasy formula that restores the hair's elasticity and seals split ends. It can be used in two ways. First, you can apply it after shampooing and dry your hair. Second, use on dry hair (without shampooing) for smoothing and boosting hair shine. It is safe for daily use also but for better result use it together with Natural by Watsons Olive Shampoo and Conditioner. So far aku guna okay ja - aku suka texture nya yang tidak oily dan cepat meresap ke rambut. Satu ja aku kurang minat is bau olive oilnya kuat sikit but still bearable lah.

 

Okay itu saja untuk hari ini. Take care kamurang!

Comments

  1. Hari itu hendak beli yang kopi itu tapi tidak cukup duit! Insya Allah satu hari nanti. Hehe.

    ReplyDelete