Sunday, January 3, 2016

Menghitung


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai buat semua blogger :)

Menghitung

Menghitung bulan, minggu dan hari..untuk kurus dan kurus dan kurus. Apa entah yang aku makan sampai berat sudah naik. Tinggi 148 ja tapi berat mak aihhh sudah lebih 50kg guys! Oh no. Mana aku tak stress? Aku sudah termakan gajah 5 ekor ke apa? Alamak..masalah, masalah! #obes #beratnaik #stress #diet #menghitung

cik itah tembom
Tengok betapa tembamnya pipi aku hukhuk

Menghitung bulan, minggu, hari, jam, minit, saat dan detik untuk bertemu seseorang. Siapakah? Haihhh..nervous sebenarnya! Haraplah si dia dapat flight murah dari KL-KK, KK-KL. Alangkah bagusnya kalau ada flight dari Batu Pahat terus ke Kota Belud, kan senang? Tapi aku yakin sampai ke tua pun memang takkan ada. Apapun semoga ada jodoh untuk kami dan semoga dipermudahkan segalanya, inshaa Allah. #cintajarakjauh #menghitung

MRS
Gambar siapakah ini? Krik krik :D


Sekian entri ringkas dari aku. Salam sayang buat semua blogger dan silent reader!


with love~rrp.cik itah

25 comments:

  1. Tembamnya ko itah hihi...caiyok2 diet, moga hubgn itah dgn c dia brbahagia hingga naik pelamin.jgn lupa jemput kita taw ihik, d kg labun kb kan

    ReplyDelete
  2. Lama cik itah tenggelam
    rindu...

    ReplyDelete
  3. Wahh mesti tak sabar2 sangat kan... hehe syoknya dia...

    ReplyDelete
  4. ehem , batu pahat kampung sis tu ... heh heh heh

    ReplyDelete
  5. assalam
    jenguk di sini.noga allah permudahkan

    ReplyDelete
  6. ewahhh hati gembira kan..hihi..

    xsbr nak jumpa ea.. moga dipermudahkan ya..

    ReplyDelete
  7. OKla tu.. BMI 22.8, normal bah.. yang penting jaga makan & bersenam :)

    ReplyDelete
  8. Masalah berat tu masalah sepanjang zaman tak pernah nk selesai. Sigh. Hehe

    ReplyDelete
  9. oklah dengan berat tu, jangan tensen2 dik

    ReplyDelete
  10. banyak betul menghitungnyaaa...semoga tercapai!

    ReplyDelete
  11. Hati tengah bahagia tu.. Jom kurus, kak aiza pun tengah usaha untuk kurus..

    ReplyDelete
  12. inssallah cinta jarak jauh.. tuan zuan #tba

    ReplyDelete
  13. semoga berjaya utk diet! hihi

    ReplyDelete
  14. moga dipermudahkan semuanya..gemuk sikit pun tetap comel hehe..

    ReplyDelete
  15. Hello!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  16. tembam takpe asalkan hati bahagoa itah hehe.
    wahwahwah siapa itu?? jeng jeng jeng~ =P

    ReplyDelete
  17. Ehem..ehem.. Moga dipermudahkan dengan budak kecik yg berjiwa besar itu..hehe..

    ReplyDelete
  18. Kan ada flight direct dr Senai-Kk sis? Tak payah turun KL lagi. Hehee.

    ReplyDelete
  19. Klu ikut BMI,dh msk kategori obeskan xpe jom kita diet sesama Cikna pun dh naik b'kilo2 ni BTW Semoga selamat semuanye k....;-)

    ReplyDelete