Wednesday, April 30, 2014

Review Mediterranean dari Secret Garden

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Review Mediterranean dari Secret Garden

Review Mediterranean dari Secret Garden

Review sambil-sambil nak promote kononnya lah :D
Produk yang baru sahaja aku cuba iaitu shampoo Mediterranean dari Secret Garden. Sebelum ni aku guna shampoo dari produk Safi namun sedihnya tak sesuai la pula, kulit kepala gatal bagaikan berkutu saja rasanya huhuk

Dan akhirnya aku mengambil keputusan untuk mencuba produk dari Secret Garden dan alhamdulillah perbezaan dapat kurasakan. Rambut terasa ringan, lembut dan wangi. Kulit kepala pun dah tak gatal. Memang selesa la pakai shampoo ni. Wangian dari Mediterranean ni memang tak dapat ku nafikan, harumannya bagaikan terasa indah segalanya disisi cewahhh! Haha ala-ala Secret Garden punya tagline gitu :D
The scent of Mediterranean transports you to a picturesque island….
Wangian yang mengingatkan anda tentang keindahan Mediterranean….           
ini dia Duta Secret Garden yang ku kenali melalui drama Vanilla Coklat : Izara Aishah
sedikit tentang produk Mediterranean :)

Seperti Safi, produk keluaran dari Secret Garden ini juga halal dan selamat digunakan. Tak perlu ragu-ragu untuk mencuba :)
Tapi disini aku bukan nak bandingkan Secret Garden dengan Safi pula ya hehehe sebab ada juga certain-certain produk Safi yang aku masih setia guna seperti pencuci muka dan toner heee

Selain Mediterranean korang juga boleh cuba produk Nusantara, Orient dan Himalaya. Try it and trust me, you will love it. Nak tahu lebih?? Klik --->> Secret Garden From The Four Corners

with love~rrp.cik itah

20 comments:

  1. Cam best je shampoo ni, nampak fresh! Hihi

    ReplyDelete
  2. dulu2 ada guna secret garden. skang ni dh tak guna

    ReplyDelete
  3. mcm best nie shampoo warna biru plak tu

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum itah, rasanya dulu pernah cuba produk secret garden ni. dah lupa laa bau dia camne. hehehee

    ReplyDelete
  5. bau ape dia ni..nk kena g cari jugak la pas ni..hihi rambut kita ni tak kisah la pakai ape pun, sama je...asyik la mengugurkan diri die

    ReplyDelete
  6. Secret garden..dah mcm tajuk ceta korea ja ni cik itah..gehe..tk pnh cba lg..nk bleh la cba2.. ;)

    ReplyDelete
  7. kulit kepala saya pun sama . tak semua syampoo nak ngam . setakat ni syampu healin jer yg hilangkan kelemumur . tapi susah nak dpt kat kedai biasa ...

    ReplyDelete
  8. macam menarik je ni..boleh la cuba

    ReplyDelete
  9. mcm best jak...wangi APA ne itah?

    ReplyDelete
  10. kalau terjumpa nanti nak beli...nak cuba pakai heee :D

    ReplyDelete
  11. uii, nama pun dah tertarik kebabom, secret garden tu, haha. nak kena cuba ni, pantang nmpak orang review :P

    ReplyDelete
  12. Bunda pernah dengar dan tengok produk ni....tapi belum pernah guna...

    ReplyDelete
  13. Mcam best ni cik Ta...Thanks for the sharing k..Salam 1 Rejab & selamat Bercuti ya...

    ReplyDelete
  14. SAYA PAKAI REJOICE ATAU PANTENE.. JANJI IA ANTI KELEMUMUR..

    ReplyDelete
  15. normally saya takde preferrance sangat pasal shampoo ini..apa yang ade semua saya bedal..hahha..menabung darlie sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. sis tak kisah sgt guna shampoo apa. nnt blh try jugak yg ni..cam menarik jea

    ReplyDelete