Monday, April 14, 2014

Tamu Besar Kota Belud 2013 | Pameran Kereta Ala-ala Dinosaur

Entry berkaitan ;
Tamu Besar Kota Belud [klik untuk baca] [OKTOBER 2013]


Assalamulaikum dan salam sejahtera :)

Entry ni dah lama, event pun dah lama berlalu namun baru berkesempatan untuk di publishkan. Itupun setelah terpandang dalam search keyword. Maaf lambat publish :)

 Tamu Besar Kota Belud 2013 | Pameran Kereta Ala-ala Dinosaur

 



p/s : tunggu entry seterusnya Tamu Besar Kota Belud 2013

with love~rrp.cik itah

33 comments:

  1. Assalamualaikum itah, wahh dasyat tengok kereta tu. ehhee singgah menabung libresse sini~~~

    ReplyDelete
  2. amboi macam2 jenis kereta ada... ^_^

    ReplyDelete
  3. memang style design kereta jadi macam ni..kalo bawak pegi sekolah konpem budak2 x masuk kelas ne..haha

    ReplyDelete
  4. lya nda terpigi masa tu..ujung thn lepas tu kan itah

    ReplyDelete
  5. @Asha Lyaiya..hujung tahun..takpa dear, tahun ni ada lagi menyusul hehe nanti datang la, bole jugak jumpa :D

    ReplyDelete
  6. @Niesa kiranya aktiviti kebudayaan orang Sabah dear :)

    ReplyDelete
  7. wah ! hebat idea si pemilik tu ... byk belanja nak buat keta kjadi camtu ...

    ReplyDelete
  8. rindunya nak g tamu.dulu akak selalu g tamu kat kk semata-mata nak beli keropok bayam.kalau tamu di putatan..selalu beli barang basah.rindu nak balik sabah

    ReplyDelete
  9. wow dramatic betol design yg ada Trex tu ! hehe

    ReplyDelete
  10. wooowoooo...bukan main dsgain kereta tu...kalau cik ada keta mcm tu knfrm cik tak guna..hahahhaa

    ReplyDelete
  11. wahh..event ape ni Itah? happening je ni

    ReplyDelete
  12. hye :)
    kereta yg kedua last tu ohsem..
    ganas kot..

    ReplyDelete
  13. seram tengok design kat kereta tu..

    ReplyDelete
  14. kereta tu memang unik dan cantik !!

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum itah...wah meriahnya...:)

    ReplyDelete
  16. wahhh...berapa punya banyak speaker dia pakai untuk kereta dia tu??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. kreatifnya tuan punya kereta tu...dah tak nampak rupa kereta dah hehe

    ReplyDelete
  18. Rindunya sama tamu kota belud. Dulu, tika menetap kat Sabah sering juga saya ke sana.

    Kota Belud antara destinasi yg saya sukai selain Tamparuli, Kota Marudu, Tuaran dan pantai timur sabah.

    ReplyDelete
  19. mantap dia punyai dinesor painting..
    nampak hdup..libresx2

    ReplyDelete
  20. wahhhhhhhhhhhhh..cantiknya kereta kereta tu..

    ReplyDelete
  21. Peehhhhh.!!!
    Speaker dia x beragakkk..
    Hahhaa

    Pppssttt.! Org yg taip ni rindu dekat tuan blog nie. ( senyum tutup mulut)

    ReplyDelete
  22. menarik betui.. tema dinosaur.. tak pernah npk lagi pameran mcm nie..

    ReplyDelete