You are reading:
Tamu Besar Kota Belud 2013 | Pameran Kereta Ala-ala Dinosaur

Tamu Besar Kota Belud 2013 | Pameran Kereta Ala-ala Dinosaur

Posted on: Monday, April 14, 2014



Tamu Besar Kota Belud 2013 | Pameran Kereta Ala-ala DinosaurEntry ni dah lama, event pun dah lama berlalu namun baru berkesempatan untuk di publishkan. Itupun setelah terpandang dalam search keyword. Maaf lambat publish :)

pameran kereta
pameran kereta
pameran kereta
pameran kereta
pameran kereta


Comments

  1. Assalamualaikum itah, wahh dasyat tengok kereta tu. ehhee singgah menabung libresse sini~~~

    ReplyDelete
  2. memang style design kereta jadi macam ni..kalo bawak pegi sekolah konpem budak2 x masuk kelas ne..haha

    ReplyDelete
  3. lya nda terpigi masa tu..ujung thn lepas tu kan itah

    ReplyDelete
  4. @Asha Lyaiya..hujung tahun..takpa dear, tahun ni ada lagi menyusul hehe nanti datang la, bole jugak jumpa :D

    ReplyDelete
  5. @Niesa kiranya aktiviti kebudayaan orang Sabah dear :)

    ReplyDelete
  6. rindunya nak g tamu.dulu akak selalu g tamu kat kk semata-mata nak beli keropok bayam.kalau tamu di putatan..selalu beli barang basah.rindu nak balik sabah

    ReplyDelete
  7. wow dramatic betol design yg ada Trex tu ! hehe

    ReplyDelete
  8. wooowoooo...bukan main dsgain kereta tu...kalau cik ada keta mcm tu knfrm cik tak guna..hahahhaa

    ReplyDelete
  9. tak naik kuda ke kat tamu tu?

    ReplyDelete
  10. wahh..event ape ni Itah? happening je ni

    ReplyDelete
  11. kereta tu memang unik dan cantik !!

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum itah...wah meriahnya...:)

    ReplyDelete
  13. wahhh...berapa punya banyak speaker dia pakai untuk kereta dia tu??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. kreatifnya tuan punya kereta tu...dah tak nampak rupa kereta dah hehe

    ReplyDelete
  15. mantap dia punyai dinesor painting..
    nampak hdup..libresx2

    ReplyDelete
  16. Peehhhhh.!!!
    Speaker dia x beragakkk..
    Hahhaa

    Pppssttt.! Org yg taip ni rindu dekat tuan blog nie. ( senyum tutup mulut)

    ReplyDelete
  17. menarik betui.. tema dinosaur.. tak pernah npk lagi pameran mcm nie..

    ReplyDelete