You are reading:
Happy Eid Mubarak 1442H | 2021M

Happy Eid Mubarak 1442H | 2021M

Posted on: Monday, May 17, 2021

Eid Mubarak 1442H | 2021M


Yo! Have a blessed Eid Mubarak to all ! 


Happy Eid Mubarak 1442H | 2021M. Meriah atau tidak sambutan raya kali ini wajibnya ada rasa syukur kerana masih diberi kesempatan untuk beraya dalam keadaan dan suasana yang aman dan rezeki yang diberikan. Tidak seperti saudara kita di bumi Palestine. Mesti semua pun maklum apa yang terjadi kepada saudara Palestinians kita kan. Allahu, berat sungguh dugaan mereka. Sedih membaca dan menonton khabar mereka disana. Tatkala kita bergembira, mereka disana berduka menangisi pemergian insan tersayang yang terkorban. Semoga Allah melindungi dan merahmati saudara kita di tanah Palestine. #freePalestine #savePalestine #istandwithPalestine


Jom kita sama-sama membantu apa yang mampu kita bantu. Allah is with us, believe in Him 💗

Comments

  1. salam aidilfitri sisturrr.. maaf zahir batin..
    stay safe yaa..

    jemput join GA blog saya :
    https://www.sitiyangmenaip.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak sis..baru pn blog ni huhu da expired ka masih sempat untuk sy join?? thank u invite n for the hari raya wish hehe

      Delete
  2. Bersyukur negara kita anam damai dan mudah mencari rezeki.
    Semoga kita dapat membantu saudara kita di Palestin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya alhamdulillah kita masi aman dan damai walaupun tengah berperang dengan musuh halus huhu entah bila la covid ni hilang :(

      Delete
  3. Replies
    1. thank for da wish.. Eid Mubarak to u n family ^^

      Delete
  4. Selamat hari raya. Maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya..

    Semoga Allah melindungi dan merahmati saudara kita di tanah Palestine. amiin..

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya.
    Haah bantu apa yang mampu.

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri.

    Maaf Zahir dan Batin.

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya, maaf zahir batin..raya kan sebulan!!!

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya di penghujung syawal litah. next year, dtglah rumah ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam penghujung syawal eca. tinggal mana..aku d kota belud. mana tau panjang umur taun depan dapat beraya rumah eca hehe

      Delete
  10. Alamak.. Syawal dah habis.. Tak sempat nak wish..
    Ah.. tak kira lah.. nak wish juga.. hahaha..
    Selamat Hari Raya PKP.. walaupun bagaimana dan dimana, Syawal tetap kita raikan..

    ReplyDelete