Monday, February 10, 2014

Review : Pelamin


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Terasa dah lama aku tak merapu hihi

Tetiba nak review pelamin huhu macam ada hati nak kahwin ja haha eh tak, bukan macam tu.

Aku sebenarnya nak kongsi gambar pelamin abang-abang dan kakak-kakak aku tapi sebelum tu for your information aku ada dua abang dan dua kakak yang telahpun berkahwin so sepatutnya ada empat pelamin tapi aku sertakan cuma tiga sebabnya abang kedua dan kakak aku yang lagi seorang tu berkahwin secara serentak jadi pakai pelamin yang sama la hihi :)
Tapi pelaminnya tak adalah sehebat mana. Pelamin kampung katakan hee

Eh eh ada pengantin pulak kat situ huhu

ini pelamin abang dan kakak aku yang berkahwin serentak

ini pelamin yang separuh siap, karpet hijau tu sepatutnya tak ada pun T.T

ini gambar sekeluarga. comel kan baju semua sama :)

Agak-agak lah kan, bilalah aku ni nak naik pelamin? dan siapalah pula bakal suami aku? hee jodoh itu rahsia Allah <3


with love~rrp.cik itah

25 comments:

  1. ehem2..semoga dipercepatkan jodoh kita itah..hikhik...

    ReplyDelete
  2. In Shaa Allah, bila tiba masanya pasti akan naik juga pelamin tu... he he he...

    ReplyDelete
  3. In shaa Allah..ila dah sampai jodoh :D

    ReplyDelete
  4. Suka pelamin yg number : 3..ade love2 gitu..huhu

    ReplyDelete
  5. cantiknye pelamin.. tak sabar nak naik pelamin yer.. ade la tu jodoh cik itah.. cume cpt dan lmbt jer.. yg penting kita dah usaha..

    ReplyDelete
  6. wahh...not bad, cantik-cantik gak pelaminya...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. insyallah pasti ada jodohnye nanti

    ReplyDelete
  8. cantik pelamin..ehmm ehmm cik itah bila lagi ? hehehe

    ReplyDelete
  9. @Aku Penghibur acik! huhuuhu belum sampai masanya lagi hehe

    ReplyDelete
  10. Peacee!! makcik depan tu.. :D

    Insyaallah...! Jodoh itu rahsia Allah... berdoa kay...! :)

    ReplyDelete
  11. Kita suka pelamin yang spara siap tu without the carpet..namapak suci..he..he..kita menabung churp-churp untuk ita...

    ReplyDelete
  12. cantik-cantik pelaminnya..tapi lagi suka yg last tu..

    ReplyDelete
  13. cantikla pelamin tu itah..Insyallah pasti ada juga jodoh itah tu.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum itah. wahh pelamin kampung pun cantik what.. sheila dlu nikah takda naik pelamin. buat simple seboleh-bolehnya, buat yang wajib je (",)

    ReplyDelete
  15. pelamin yglast tu nampak besar... buat kat halaman ke?

    ReplyDelete
  16. wah., plamin plak., da xlama la tu., huhu

    ReplyDelete
  17. @msredcheesecake bukanlah..hehe tu dekat ruang tamu rumah :)

    ReplyDelete
  18. banyakkan berdoa ye itah :) pelamin yg first tu kalau pengantin pakai baju kaler lain dari pelamin rasa nya lagi cantik :)

    ReplyDelete
  19. cantiknya pelamn..
    mood trus nak bkawin...
    tapi calon x de :P

    ReplyDelete
  20. cantik pelaminnya.. moga seru dapat jodoh cepat.. aminn

    ReplyDelete
  21. semoga cik itah cepat naik pelaminnn :)

    ReplyDelete
  22. pelamin yg last comel la.. putihhhh ;)

    sabar ehh akak.. akan tiba jugak nt.. xsbr jgk nk ngok akak kwen!kehkeh

    ReplyDelete