Tuesday, August 5, 2014

Kami Di Hari Raya :)

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Kesinambungan dari entri Selfie Di Hari Raya. Entri ini agak panjang dengan gambar, maaf jika lambat loading :)

abang sulung bersama isteri dan anak
abang ngah bersama isteri dan anak
kak long dan suami
kak ngah dan suami
adik bersama suami dan anak

#Gambar bersama ibu tercinta .. <3

abang long dan mak
abang ngah dan mak
kak long dan mak
kak ngah dan mak
kakak mok dan mak
kakak atik a.k.a aku dan mak
kak lang dan mak
adik (bongsu) dan mak
#Mak bersama menantu a.k.a ipar+ aku hehe


Di bawah ini aku dan adik. Mereka kata kami padan, dah macam pasangan hahaha :D


satu gambar lagi nak aku selitkan dalam entri ni. syawal ke-6..tetamu jauh dan dekat datang beraya. sorang dari Kota Belud (sama seperti aku) dan sorang dari Lahad Datu huuu jauh perjalanan dia nak beraya ni..tabik dengan BFF aku sorang ni :D
Thanks Mohd Fikree sudi datang rumah biarpun hidangan tak seberapa & thanks to u too Wan :)

Kiri : Wan & Kanan : Mohd Fikree

huuu kabur semacam ja kamera ipad..aku pun tak tau macam mana nak adjust.

Sekian :)

with love~rrp.cik itah

35 comments:

  1. ramai adik beradik.. meriahh... :)

    ReplyDelete
  2. Wah...meriahnya raya...Colorful sgt...hoho

    ReplyDelete
  3. Salam Aidilfitri, Cik Itah...
    Meriah raya kalau adik beradik ramai, lebih2 lagi bila semua dapat berkumpul sama... ;D
    Cute je Cik Itah ni...

    ReplyDelete
  4. Wowww bergambar dgn pasangan, cik itah bila lagi :-)

    ReplyDelete
  5. wahh...semua sekali ada kat umah...bestnya raya..hehehe...Selamat Hari Raya kak Atik...hehehe :P

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Wah!!! jeles akak tgk ....adik beradik cik itah....ramai....meriah bila rayakan....

    ReplyDelete
  7. wah rasanya dlmfamily cik itah je yg masih single..wah happy family :)

    ReplyDelete
  8. tudung biru tu yang paling menawan xD hihi

    ReplyDelete
  9. dalam adik beradik memang cik Itah kulit paling putih ye?tip kulit putih satu..hehehe

    ReplyDelete
  10. meriahnya..ramai adik beradik mmg best kan

    ReplyDelete
  11. Wah kemain dia raya eak. hehehe
    Meh Tiey bagi duit raya, Tiey klik iklan nuffnang Old Town awak ni ye :)

    Jom singgah entry raya saya My recent post : Syawal 2014

    ReplyDelete
  12. Wahh seronok.. Selamat Hari Raya Aidilfitri Itah.. Maaf zahir & batin... :)

    ReplyDelete
  13. muka ceria semuanya..hihih..

    slmt hari raya =)

    ReplyDelete
  14. meriah raya bila semua adik beradik berkumpul

    ReplyDelete
  15. @Nurul memang meriah bila dapat berkumpul sama hehe :))

    ReplyDelete
  16. @Jari Manis takda calon kak :D belum sampai seru kut hehehhe

    ReplyDelete
  17. @Azlan Strider ya lan..semua ada beraya kat rumah taun ni hehe tak macam taun lepas..sunyi hukhuk

    ReplyDelete
  18. @Che Rosliza Che Mat hehehhe memang ramai kak hihi pelbagai macam ragam masa raya tu :D

    ReplyDelete
  19. @Sobri Yaacob eh tak la..kakak sy seorang tu belum kawin lg..

    ReplyDelete
  20. wah... semua ada yer Itah... :D mesti tak ada yang kecik ati hik3x...

    ReplyDelete
  21. comeinya cik itah..pasni giliran cik itah pulop brgambo ngn psangan yer..hehe..

    ReplyDelete
  22. Woahhh. Orang sabah rupanya. Hehe. Selamat hari raya awak :)

    ReplyDelete
  23. wah meriahnya raya.. selamat hari raya itah :)

    ReplyDelete
  24. wahhh! comel nyaaa kak itah ni ^^

    ReplyDelete
  25. Memori raya. Meriah kan.....

    ReplyDelete
  26. Meriah raya kalau ada ramai adik beradik, pulak tu dah kahwin dan ada anak-anak..best kan..^_^

    ReplyDelete
  27. selamat hari raye... wahh femli besar ni... :D

    ReplyDelete
  28. semoga saya jadi keluarga awak jugak

    ReplyDelete