Monday, August 18, 2014

Koleksi Novel Bertambah Lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

novel

Koleksi Novel Bertambah Lagi | Alhamdulillah mood sudah kembali normal dan kini aku kembali berblog setelah menhilang beberapa hari. Mungkin sebab aku binggung huhu biasalah semua orang ada masalah masing-masing ya tak? Hehe. Kolekasi novel aku bertambah lagi : Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Aku tau ramai yang sudah memiliki malah dah habis bacapun! Kan? Aku ja yang ketinggalan :D

Drama dah lama berakhir dan aku pula baru nak baca novel ni hahaha. Dah lama aku cari novel ni sekitar bandar Kota Kinabalu, cari dekat Popular tak jumpa, Eaton tak jumpa, Harris pun tak jumpa..last-last aku mintak tolong kakak aku belikan di Selangor dan akhirnya dapat..heee

Aku tak pernah layan pun drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta so aku memang tak tahu jalan cerita, huuu ingatkan Jebat mati lepas kena tembak tu..berhabis aku menangis hahaha rupanya Jebat selamat kut adoiii. Tapi not bad karya E-Man Sufi ni. Tulisan dia mampu buat aku marah dan stress, tersengih dan ketawa macam orang tak betul dan menangis bagai isteri kehilangan suami hohoho


with love~rrp.cik itah

23 comments:

  1. peminat novel ya c itah nie ehehe..

    ReplyDelete
  2. anis tengok cerita dye je.. bace novelnye belom lagi.. hihi.. layan novel lagi cepat tacink kot..hihi

    ReplyDelete
  3. Lepas ni boleh le cari novel berunsur sastera, sejarah... :)

    ReplyDelete
  4. ada banyak masa boleh la layan ni...

    ReplyDelete
  5. haha.. layan jugak novel ni dari cerita drama..

    ReplyDelete
  6. wah! minat bc novel rupanya.. yehhh kite geng!

    xpna lg bc novel ni. dramanya ponn xtgok.hahaha

    ReplyDelete
  7. ni yg cter ada kat tv tu kan.
    pelakon nelydia dan sharz ahmad. ehee

    ReplyDelete
  8. dah lama tak baca novel2 cinta cmni..hehe skrg sibuk baca komik je..;p

    ReplyDelete
  9. saya baca novel ni semasa cerita dia tengah hot! sebabnya tak sabar nak tau ending dia...hehehe

    ReplyDelete
  10. kalau novel2 yg famous ni mmg selalu sold out di sabah.

    ReplyDelete
  11. Kita geng sis , pyka pon mnat jgk baca novel ;)

    ReplyDelete
  12. kenapa x beli online? mph online selalu buat offer...service pun cepat

    ReplyDelete
  13. owh inilah novel lakonan Sharnaaz Ahmad tu?

    ReplyDelete
  14. Selamat membaca & berhibur Itah.. :)

    ReplyDelete
  15. selamat membaca..saya kalau baca tebal macam nie memang bertahun laa masa nk abis...hehee

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. sekrang ada ulangan dekat astro..besttt!nk membaca ni malas la pulak...

    ReplyDelete
  17. akak dh lama tak baca novel.. malassss...hehehe

    ReplyDelete
  18. Scha pun tak tengok cerita ni. hahha

    ReplyDelete
  19. akak salute sgt dgn org yg suka baca novel ni...ishh...kaau di minta baca...jap je after 5min buku yg baca akak huhuh

    ReplyDelete
  20. hehe..xlyan la cita ni kat tv..novel pun blom bca..sbb ada sharnaz..xsuka..huhu..

    ReplyDelete