Tuesday, October 25, 2016

Lucy's Kitchen Imago Kota Kinabalu

Assalamualaikum & hai..


Hari sabtu lepas aku bersama dua orang housemate jalan-jalan di Imago Shopping Mall, Kota Kinabalu tapi tak adalah ber''shopping'' bagai, cuci mata sahaja. Apa yang wajib ialah makan hahaha. Kali ini kami memilih untuk 'lunch' di Lucy's Kitchen dan menu nya memang nyummyyy!

Lucy's Kitchen Imago Kota Kinabalu


Asian Pasta by Lucy's Kitchen
Mushroom Soup by Lucy's Kitchen
Beef Pepperoni Pizza by Lucy's Kitchen
Rose Float by Lucy's Kitchen

Asian Pasta, Beef Pepperoni Pizza, Mushroom Soup dan Seafood Delight Pizza (tiada dalam gambar, lupa snap hihi) adalah antara menu yang kami order dan rasanya memang sedap. Fyi, rasa mushroom soup di Lucy's Kitchen memang sangat sedap jika dibandingkan dengan mushroom soup di Pizza Hut. Serius aku tak tipu dan yang paling buat aku jatuh cinta ialah minuman Rose Float by Lucy's Kitchen.

Harga berpatutan, tidak terlalu murah dan tidak terlalu mahal. So kalau ada sesiapa yang pergi ke Imago Shopping Mall, jangan lupa singgah ke Lucy's Kitchen ya :)

wefie satu kemestian hahaha mata semua tak tengok kamera


with love~ Cik Itah @ ramaramapendek

10 comments:

  1. nyum..nampak sedap.(>.<)sertai segmen ucing nak bloglist (^_^)

    ReplyDelete
  2. Woww sdpnya, lma nda pi cna imago.nnt la klau blik kk try singgah cna hihi

    ReplyDelete
  3. makk aihh..semua nampak sodappp...xpernah lagi p sana..one day moga ada rezeki p sana...aminn

    ReplyDelete
  4. Asian Pasta tu nampak sangat menarik..
    Macam mee kari pun ada bila sekali pandang..

    ReplyDelete
  5. sedap2nya makanan... Lama ndak pigi KK.. hehe

    ReplyDelete
  6. Adeh..Tgk mknn nih..Perut kenyang jadi lapar balik..haha

    ReplyDelete
  7. sedapnya tengok makanan....

    mata tengok screen ka hehe

    singgah sini cik itah
    arzmoha.com

    ReplyDelete
  8. asian pasta tu macam mi kari pulak tengok..

    ReplyDelete
  9. Singgah baca sekejap.

    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete