Thursday, October 27, 2016

Mango Sticky Rice di Mai Yai Thai Orchid Restaurant Waterfront Kota Kinabalu

Asslamualaikum & hi..

Mango Sticky Rise by Mai Yai Thai Orchid Restaurant

Pernah cuba dessert Mango Sticky Rise? Tanggapan aku bila housemate aku cakap pasal mango sticky rise ni dalam hati aku kata "macam tak sedap ja". So disebabkan roomate aku ni mengidam, kami pun sampailah ke Mai Yai Thai Orchid Restaurant Waterfront Kota Kinabalu.

Macam tak percaya ja kami sanggup berjalan kaki dari Imago Shopping Mall ke Waterfront. Maklumlah kami ni orang bujang yang tidak berkereta ha ha ha Uber kan ada.. kikiki. Siapa-siapa pun bila berjalan-jalan, wefie itu wajib kan kan..




with love ~ Cik Itah @ ramaramapendek

13 comments:

  1. Mm.tak pernah makan tapi nampak sedap.Sertai Segmen Ucing Nak Bloglist (^_^)

    ReplyDelete
  2. Gambarrr dia tu kannnn....selera tau

    ReplyDelete
  3. Sedapnya tengok gambar manggo tu..
    Terasa nak menyudu sama ke mulut :)

    ReplyDelete
  4. Sungguh menyelerakan. Rindunya sama waterfront KK. Dulu bila ke kk selalu makan2 kat situ.

    ReplyDelete
  5. Wahh nampak best tu ... menyelerakan... marveles! :)

    ReplyDelete
  6. kat kota kinabalu..? next year nk pi daki sana.. boleh cari.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Tak pernah berjaya mencuba.. tapi nampak best..

    ReplyDelete
  8. Gambar cantik2.
    Rasa macam nak download je semua gambar ni.

    ReplyDelete
  9. Bagus tau jalan leh bakar kalori

    ReplyDelete
  10. Kalau belari lagi bagus.

    Sambil belari singgah lah sini;
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete