You are reading:
Sheet Mask Sales at Watsons One Borneo

Sheet Mask Sales at Watsons One Borneo

Posted on: Thursday, September 17, 2020

Yo blogger and reader!


Very sorry aku belum berkesempatan untuk reply komen dan blogwalking ke blog korang. Mood baru mau-mau okay ni huhu lagipun sekarang ni aku busy dengan kerja. Next week kelas akan start dan October nanti pelajar-pelajar sudah boleh datang physically ke kolej so bertambah busy lah aku nanti tapi inshaAllah akan ada juga sedikit masa nanti untuk aku berblog dan blog walking ke blog korang ok!


Sheet Mask Sales at Watson One Borneo Until October 5 2020

 

Berita gembira untuk mereka yang tinggal area Kota Kinabalu dan suka pakai sheet mask sekarang ni ada promosi gila-gila dekat Watsons. Harga serendah RM12 for 3, dimana harga asalnya ialah RM 6.50/each so memang jimat dan berbaloi. Promosi ni sehingga October 5 nanti so cepat-cepatlah ke Watsons sebelum promosi habis ok. Rugi kalau kamu nda beli. Murah sudah tu kono. Tarikh promosi mungkin lama lagi tapi stok mungkin nda banyak sudah. Buktinya tadi aku kesana lagi and serius nda banyak sudah choice yang ada ๐Ÿ˜†


*promosi ni mungkin seluruh Watsons di Malaysia dan mungkin juga tidak ya hehe. Untuk kepastian boleh call Watsons atau kunjungi mana-mana cawangan Watsons terdekat.


Diatas tu mask yang aku grab. Niatnya sekadar jalan-jalan cuci mata masa lunch hour tapi ehh aku terbeli bila nampak promosi ni since aku pun pengguna tegar sheet mask ni. Sekali seminggu itula kerja aku, manjakan muka orang kata. Siapalah nda sayang kulit muka kan. 


Tapi macam kita sedia tahu lah kalau mau kulit cantik kenalah jaga seiring dengan pemakanan kita juga. Macam aku simple ja cara aku jaga kesihatan dan kecantikan. Jaga makan, minum banyak air dan rajin bersenam. Bersenam nda semestinya kena keluar, indoor workout pun cukup. Sebulan sekali dua kalau rajin keluarlah ke Taman Teluk Likas sana untuk jogging. Paling malas pun aku buat plank selama 5 minit everyday, pagi-pagi kadang petang atau malam aku buat juga. 


So that's all for my latest update. You guys take care, be safe, stay safe and don't forget to make someone smile today. It doesn't matter how cloudy or rainy your life gets please believe that whatever you going through, eventually things will get better. - noted to myself also ๐Ÿ˜Š


Comments

  1. Ya walaupun perasaan kelam, buat baik pada orang atau flora dan fauna.

    ReplyDelete
  2. tertanya2 jugak, yg snail tu boleh pakai ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dibolehkan sis sebab dia ada benefit dlm perubatan terutama dari segi kosmetik :)

      bole baca penerangan lanjut dekat sini >> https://muftiwp.gov.my/en/artikel/irsyad-fatwa/irsyad-fatwa-umum-cat/910-irsyad-al-fatwa-series-188-the-ruling-of-using-snail-beauty-products

      Delete
  3. wow..bolehla pakat2 beli..kan..sbb murah tu..rumah shida pn ade mask yg belum diguna lg..entah bila nk bermanja dgn mask nih..asyik bz dan lupa je ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. semalam sy p borong lagi hahaha makan makin banyakla mask nya :D

      Delete
  4. berbaloi tu promosinya..nyaman je pakai face mask sebelum tidur..

    ReplyDelete
  5. Wow๐Ÿ˜๐Ÿ˜ terima kasih info nyer ๐ŸŒน๐ŸŒน

    ReplyDelete
  6. nanti nak try la masuk watson.Mana tau entah2 ada di watson sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sis p terjah watsons cepat2 mana tahu ada promosi yg sama jugak^^

      Delete
  7. actually mask ni penting but ramai yg tak tahu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul..sy pun baru ada kesedaran diri utk pakai mask hehe

      Delete
  8. Wah! berbaloi-baloi harganya tu memang patut grabbed

    ReplyDelete
  9. Bagus jugak tu... teman nie sedang cuba commit 4 jam seminggu untuk bersenam... tapi masih tak tercapai juaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikutla cara sy sis..paling malas 5 minit tula rajin mau buat ehehe

      Delete
  10. sama laa..sisyat pun suka sheet mask.. sekali beli terus borong banyak2. sisyat selalu beli di web hermo :-)

    ReplyDelete
  11. Best tu borong sheet mask. Fiza pun banyak stok lagi belum pakai. tak ada masa pulak nak pakai. huhu

    ReplyDelete
  12. i suka tengok design packaging sheet masks.. colourful.
    tapi tak rajin pakai. suka yang jenis wash off tu.. yang air2 ni rimas but they smell so goodddd hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann comel2 ja packaging hehe tu yg tertarik beli lol
      indeed..smell so good n sejuk ja dekat muka..love it

      Delete
  13. bahaya masuk watsons/guardian. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kn niat cuci mata sekali grab barang sampai 2 3 lol..

      Delete