You are reading:
Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

Posted on: Thursday, April 8, 2021

 

Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog


Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog | Shida ni antara blogger legend yang terawal aku kenal masa mula-mula berblog dulu dan sampai sekarang masih lagi sudi berkunjung ke blog aku yang nda seberapa ni hehe thank you Shida. Hug from afar 😘


First thing first maaf buat rakan-rakan blogger yang singgah kesini sebab belum dapat blogwalking ke blog kamurang. Aku busy sikit few weeks ni mau siapkan E-Folder untuk audit MQA semua. Minggu depan pula pelajar-pelajar sudah mula balik ke Kolej so memang agak busy sikit. Giveaway pun Shida sendiri yang invite through whatsapp kalau tidak memang terlepas. Ni pun baru buka blog dan baru perasaan Shida ada tinggalkan komen. Again, thank you so much Shida 😊


So tidak lama bulan puasa, cepat sungguh masa berlalu kan langsung nda rasa. Tiba-tiba tahun baru and tiba-tiba ja ehh puasa sudahh. Ngam-ngam masa karang posting ni lagu InshaAllah nyanyian Maher Zain berkumandang dekat radio. Tiba-tiba rasa sebak. Ada kisah sedih sebenarnya sambutan ramadhan and raya tahun ini tetapi ianya peribadi dan tidak sebaiknya diceritakan di sini. Tapi takpalah, life is real kan. Apapun selamat berpuasa untuk semua pembaca dan rakan-rakan blogger sekalian hehe.

 

So untuk giveaway ni aku tag dua rakan blogger secara random iaitu Rabiahtul Adawiyah & sis Wina, diaorang ni antara pengomen setia blog ramaramapendek ni hehe thank you both! Untuk semua peserta giveaway Shida ni - all the best kamurang! Stay healthy and stay young!


See ya!


Comments

  1. Terima kasih tag. Akak dah buat.
    https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  2. thanks itah sudi curi masa and ruang utk GA shida ni :)
    All the best tau! Harap ramadhan dan syawal kali ni membawa kegembiraan utk itah sekeluarga ya. Take care too dear <3

    ReplyDelete
  3. kite pun dah join. good luck dear :)

    ReplyDelete
  4. Nak join jugak la... Good luck ..

    ReplyDelete