Thursday, September 11, 2014

Mooncake Dari Officemate Sementara

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hye :)

Aku gelarkan officemate sementara sebab cuma sebulan ja dia office. Nama dia Cassandra. Dia ni anak kawan bos sebenarnya dan tujuan dia kat office cuma nak belajar sikit-sikit tentang lawyer firm sebelum terbang England untuk teruskan pengajian dalam jurusan undang-undang. 

Boleh tahan sedap juga mooncake yang dia bagi. Memandangkan dia nak terbang ke England so dia hadiahkanlah mooncake sempena Mooncake Celebration [sambutan orang Cina] untuk kami kat office. Setiap seorang dapat sekotak tapi nak habiskan sebijipun susah sebab manis sungguh!

Gambar candid kami dekat Pizza Hut. Comel kan dia?


p/s Nak jadi sponsor untuk GA [Blogger Area Mega GiveAway] ? Klik SINI dan SINI untuk maklumat lanjut. TQ :))


with love~rrp.cik itah

26 comments:

  1. Cantik kotak dia .. Owh manis ek , Dayah tak pernah try pun . Tak pernah dapat . Kalau nk beli memang tak lerrrr .. hahahaa

    ReplyDelete
  2. Alahai sdpnya itah tpi memg manis sgt kan

    ReplyDelete
  3. kat office saya pon tengah banyak kuih bulan
    tapi saya tak reti makan
    tak berani nak cuba. takut rasa pelik huhu

    ReplyDelete
  4. packing nya cantik la..tak pernah rasa pun benda alah ni..

    ReplyDelete
  5. wahh sedapnya.. pernah makan 2 kali je

    ReplyDelete
  6. mama pernah makan moon cake ni, sedap gak.. mama makan rasa pandan

    ReplyDelete
  7. sedapnya piza... hihi... xpnh jmp lagi mooncakes.. kalu ade teringin juga nak rasa.. toping dia dari ape tu??

    ReplyDelete
  8. cantik kan packaging kotak nya tu,
    soft color
    sedap tak mooncakes ni
    akak tak pernah rasa tau :)

    ReplyDelete
  9. itah keje kat law firm ye?
    mcm teringin gak try mooncake tapi mcm errrr xpelah hehehe

    ReplyDelete
  10. alamak baru teringat ada mooncake kt ofis tak sentuh lg. haha!

    ReplyDelete
  11. xpernah rasa pun mooncake ni..hehe

    ReplyDelete
  12. comelnyaaaa mooncake!

    comelnyaaaa kak ramarama nii... alolo

    ReplyDelete
  13. teringin lak nak merasa ... meh pos sini ...

    ReplyDelete
  14. kelmarin pun sy merasa jg moon cake...sedap x de la manis sgt mcm diorg ckp tu

    ReplyDelete
  15. Wah..Meriahnya moon cake...sy suka yg red bean & durian..hoho

    ReplyDelete
  16. manis ye? tak pernah try lagi. suka tengok bentuk dia. ;3

    ReplyDelete
  17. comelnya mooncake tu.. hihi manis sngt ke ?

    ReplyDelete
  18. Sedappp, k nurul suka... mooncake kalerful plak yee... :)

    ReplyDelete
  19. Semua dalam gambar tu comey2 :)

    ReplyDelete
  20. rasa sedap x? mesti rasa telur lebih kan ? hik2x

    ReplyDelete