Thursday, September 11, 2014

Mooncake Dari Officemate Sementara


Mooncake Dari Officemate Sementara | Aku gelarkan officemate sementara sebab cuma sebulan ja dia office. Nama dia Cassandra. Dia ni anak kawan bos sebenarnya dan tujuan dia kat office cuma nak belajar sikit-sikit tentang lawyer firm sebelum terbang England untuk teruskan pengajian dalam jurusan undang-undang. 

Boleh tahan sedap juga mooncake yang dia bagi. Memandangkan dia nak terbang ke England so dia hadiahkanlah mooncake sempena Mooncake Celebration [sambutan orang Cina] untuk kami kat office. Setiap seorang dapat sekotak tapi nak habiskan sebijipun susah sebab manis sungguh!

Mooncake Dari Officemate Sementara
Mooncake Dari Officemate Sementara
mooncake
cik itah
Gambar candid kami dekat Pizza Hut. Comel kan dia?
cik itah
cik itah



with love~rrp.cik itah

17 comments:

  1. Alahai sdpnya itah tpi memg manis sgt kan

    ReplyDelete
  2. kat office saya pon tengah banyak kuih bulan
    tapi saya tak reti makan
    tak berani nak cuba. takut rasa pelik huhu

    ReplyDelete
  3. packing nya cantik la..tak pernah rasa pun benda alah ni..

    ReplyDelete
  4. wahh sedapnya.. pernah makan 2 kali je

    ReplyDelete
  5. sedapnya piza... hihi... xpnh jmp lagi mooncakes.. kalu ade teringin juga nak rasa.. toping dia dari ape tu??

    ReplyDelete
  6. cantik kan packaging kotak nya tu,
    soft color
    sedap tak mooncakes ni
    akak tak pernah rasa tau :)

    ReplyDelete
  7. itah keje kat law firm ye?
    mcm teringin gak try mooncake tapi mcm errrr xpelah hehehe

    ReplyDelete
  8. comelnyaaaa mooncake!

    comelnyaaaa kak ramarama nii... alolo

    ReplyDelete
  9. kelmarin pun sy merasa jg moon cake...sedap x de la manis sgt mcm diorg ckp tu

    ReplyDelete
  10. manis ye? tak pernah try lagi. suka tengok bentuk dia. ;3

    ReplyDelete
  11. Sedappp, k nurul suka... mooncake kalerful plak yee... :)

    ReplyDelete
  12. rasa sedap x? mesti rasa telur lebih kan ? hik2x

    ReplyDelete