Tuesday, November 24, 2020

Anime Review | Psycho Pass Season 1

Yo! ✌️ So kali ni aku mau Review Anime Psycho Pass   Season 1 which is aku baru juga habis tengok Season 1 ni. Review ni based on aku punya...

Saturday, November 21, 2020

Intermittent Fasting | Diet Sihat Untuk Menurunkan Berat Badan Selain Atkins

  Yo minna hehe. Pernah dengar diet Intermittent Fasting (IF) ? Mestilah pernah kan. Diet yang sekarang ni makin ramai orang buat sebab dia ...

Sunday, November 15, 2020

Irritant Contact Dermatitis

  Yo there! Pernah dengar Irritant Contact Dermatitis ? Contact Dermatitis ni adalah salah satu daripada 7 jenis eczema dimana permukaan ku...

Saturday, November 7, 2020

Resepi Rasam

Haipp lamanya aku nda share resepi masakan dekat blog ni and yes to be honest aku sudah lama nda memasak sejak masuk 2020 ni hahaha. And wha...

Sunday, November 1, 2020

I Still Lost Myself

Yo reader and stalker (if any la lol) If you guys been following my site you might still remember on my previous post where's i set myse...

Monday, October 12, 2020

See You When I See You

  Yo guys!  Apa khabar? Harapnya semua sihat sahaja. Aku hmm last week sudah start work from home. Again. Maksudnya tahap stress tu berganda...

Thursday, October 1, 2020

My Current Skincare | New Age+ by SimplySiti

Yo there! So this time i would like to share skincare set that i currently use to take care of my skin, New Age+ by SimplySiti . Before this...