Tuesday, December 24, 2013

Pemandangan Kampung Arwah Ayah


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Hari ini entry aku lebih banyak gambar. For actually gambar ni dah lama tapi baru sekarang aku terniat nak kongsi. Aku suka kampung arwah ayah sebab dekat dengan pantai hihi. Rasa tenang saja bila dengar bunyi ombak :)

  Pemandangan Kampung Arwah Ayah












ni adik aku, aku jadikan dia model kejap hehe

P/S : esok cuti kan? so selamat bercuti dan selamat menyambut hari krismas pada mereka yang meraikannya :)

with love~rrp.cik itah

37 comments:

  1. dekat mana tu itah..cantik nie dekat laut..klik2 semua tabung inti

    ReplyDelete
  2. cantiknya view... kalau Zaza pun ada kampung mcm ni, hari2 lepak tepi pantai.. lagii2 kat benteng tu.

    ReplyDelete
  3. @Asha Lya dekat kampung ambong, kota belud yunk :)

    ReplyDelete
  4. mesti best kan.. seronoknya.. :)

    selamat bercuti cik itah. hehe

    ReplyDelete
  5. BILALAH SAYA NAK BERKESEMPATAN PERGI SABAH.. :)

    ReplyDelete
  6. @fairusin shaa Allah..panjang umur dan rezeki dapat la tu datang sabah :)

    ReplyDelete
  7. Kampung ayah kat mana? Cantik la

    ReplyDelete
  8. cantik viewnya, melihat laut ni kita dapat pahala tau.. :) mama pun suka tengok laut.. hebatnya kebesaran Allah..

    ReplyDelete
  9. kat mana tu cik itah? cantiknya pemandangan.
    PG Singgah isi 3 tabung serentak :)

    ReplyDelete
  10. serius cantik! tenang dan mendamaikan

    ReplyDelete
  11. Cantiknya Kg ayah Cik Itah...
    Mendamaikan jiwa... :)

    ReplyDelete
  12. macm tempat ombak rindu gittew .indahnyaa:)

    ReplyDelete
  13. bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee....suke sgt dok pntai!!!

    ReplyDelete
  14. tenangnya suasana kampung, ika kampung pun kat town, tak feel kampung langsung --'

    ReplyDelete
  15. cantik viewnya . topup inti .

    ReplyDelete
  16. cantiknya Ita...kita memang suka view laut ni..ombak dia tenang ajekan!!!

    ReplyDelete
  17. salam blogging sis ... owh bestnya tgk pantai , damai jerr ... kpg saya jauh dari pantai .. done klik :)

    ReplyDelete
  18. suka tengok ombak.. hihi..
    mesti best ni dayung-dayung sampan ..licha menabung inti sini ye dear

    ReplyDelete
  19. bestnya ada kg macam ni..boleh release tension

    ReplyDelete
  20. bestnya ada kg macam ni..boleh release tension

    ReplyDelete
  21. saya teringin nak ade kg yang macam nie...hurmm...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. kat mana ni..? kampung sally kat kelantan pun dekat dgn pantai ^_^

    ReplyDelete
  23. Cantik. Warna biruuuu air tu. Hee. Thanks for the Christmas wish!! :)

    ReplyDelete
  24. cantinya vee..
    mcm pkampungan nelayan..
    kampung tok abah saya pun mcm ci gak.tu yg slalu blik kmpg..pasal nak main laut he..he.. :)

    ReplyDelete
  25. Bestnya ada kampung dekat pantai.. kalau anak akak dibawa ke pantai..memang seronok sangat si abang naim ni..

    ReplyDelete
  26. Bestnya kampung dekat tepi pantai..cantik sangat pemadangan kat sini :)

    ReplyDelete