Friday, February 10, 2017

Apabila Lagu Chicken Attack Semakin Mendapat Tempat Dihati..

Assalamualaikum & hi

chicken attack


Apabila lagu chicken attack semakin mendapat tempat dihati | First time nampak tajuk lagu ni bunyinya kelakar. Sebelum ini pernah popular lagu Pineapple Pen tapi aku tak pernah suka dengar pun lagu tu tapi kali ini aku betul-betul terjebak dengan lagu ni hahaha everyday mesti nak dengar. Dah kenapa? Krik krik..

Untuk pengetahuan korang lagu chicken attack ni mendapat view yang tinggi hampir tiga juta viewer dalam masa tak sampai sebulan pun ianya dimuatnaik ke Youtube. Terbaiklah. Apa yang best lagu ni? Korang dengarlah sendiri..




with love ~ cik itah @ ramaramapendek

12 comments:

  1. hehehe best gak... :D ekspresi muka penyanyi dia tak bleh blah... hahaha...

    ReplyDelete
  2. busyra tak dngr lg. kejap lagi nak dngr la. hehe

    ReplyDelete
  3. Hehe. Senang orang buat lagu sekarang kan..

    ReplyDelete
  4. Hehe, idea pelik2 buat lagu tapi best

    ReplyDelete
  5. Trick camera pegang macam ayam tetiba lompat jadi hero baju putih tu yg menjadi..:)

    ReplyDelete
  6. Idea pelik+unik dan klakar tapi best lagu ni.. hehe

    ReplyDelete
  7. Hahaha.. kelakar betul video klip dia..
    Muka penyanyi tuh memang ohsem..

    ReplyDelete
  8. hehe tak pernah dengar, ataupun pernah dengar tapi tak tau nama lagu. sebenornye jarang dengar lagu. hihihi. tapi tajuk pun macam kelakor.

    ReplyDelete