Friday, February 10, 2017

Apabila Lagu Chicken Attack Semakin Mendapat Tempat Dihati..

Assalamualaikum & hi

chicken attack


Apabila lagu chicken attack semakin mendapat tempat dihati | First time nampak tajuk lagu ni bunyinya kelakar. Sebelum ini pernah popular lagu Pineapple Pen tapi aku tak pernah suka dengar pun lagu tu tapi kali ini aku betul-betul terjebak dengan lagu ni hahaha everyday mesti nak dengar. Dah kenapa? Krik krik..

Untuk pengetahuan korang lagu chicken attack ni mendapat view yang tinggi hampir tiga juta viewer dalam masa tak sampai sebulan pun ianya dimuatnaik ke Youtube. Terbaiklah. Apa yang best lagu ni? Korang dengarlah sendiri..




with love ~ cik itah @ ramaramapendek

8 comments: