Tuesday, November 15, 2016

Pengalaman Sehari Di Borneo Paradise Resort Kinarut Papar

Assalamualikum & hi..

Pengalaman Sehari Di Borneo Paradise Resort Kinarut Papar. Bos cawangan Kingfisher sponsor sempena perkahwinan adik bongsunya yang berlangsung di Borneo Paradise Resort. Ijab kabul berlangsung seawal 8.30 pagi dan persandingannya pada pukul 1.00 petang. Aku dan dua lagi staf office bertugas untuk jaga seksyen kuih. Mahunya patah kaki ni berdiri dari pagi sampai ke petang hoho. Tapi okay lah boleh cuci mata lihat pemandangan sekitar resort ni cuma sayangnya tak sempat ke pantai sebab hujan huhu ruginya :(

Gambar di sepanjang kami disana. View jangan cakap..memang cantik! Selain bilik, villa juga disediakan. So tempat ni memang sesuai untuk wedding, hari keluarga ke, sambutan hari jadi ke dan sebagainya.

Ini dia staf AZCO. Kiri kanan aku tu staf cawangan Kingfisher. Aku sorang ja dari cawangan MAA
 
yang hujung sekali dari kanan ialah anak Kak Anipah AZCO Kingfisher

Pengalaman Sehari Di Borneo Paradise Resort Kinarut Papar

Pemandangan depan bilik kami..cantik!
Kolam renang
Inilah dia tugas kami hihi


Banyak lagi gambar tapi ini sahaja yang dapat aku upload sebab line internet tak berapa nak ok. Sekian.


with love~ Cik Itah @ ramaramapendek

10 comments:

  1. xpe sekali sekala jaga bahgain kuih kan..ekeke

    ReplyDelete
  2. saya sendiri pun belum pernah ke sini...

    ReplyDelete
  3. Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. cantik juga pantai di Kinarut ni..

    ReplyDelete
  5. MACAM MENARIK JE .. KT MANA TU TEMPATNYA

    ReplyDelete
  6. Serius memg cntik viewnya..nda pernh lgi msuk pi cna slalu d limpas2 jak hihi

    ReplyDelete